Ibland vill man bjuda på festfina rätter, utan att göra alltför stort hål i plånboken. Tricket är att satsa på billiga basvaror i grunden och komplettera med lite lyxigare tillbehör. Festen kan börja!
Kyckling är ett säkert kort både till vardags och fest. Testa några av dessa enkla recept med vanliga kycklingfiléer och hitta nya favoriter till middag.
Låt gärna kycklingkebaben marineras över natten så får den mycket smak på grillen. Servera med grillade grönsaker, pitabröd och en ljuvlig persiljedressing.
Äntligen har vi fått ställa ut grillen, nu måste vi bara bestämma vad som ska läggas på gallret! Här kommer fem goda kycklingrecept för grillen av ingen mindre än mästerkocken Christin Kashou.
Det är något speciellt med att äta saker i miniformat, det smaker liksom bättre! Som dessa minipajer med krämig kycklingfyllning med ett lock av smördeg.
Ha lite tålamod och låt kycklingklubborna marinera i två timmar, minst! Smaken blir så mycket godare! Servera tillsammans med en krispig kesosallad med äpple och edamamebönor.
Panangcurry med kyckling är en favorit hos många! Inte så konstigt, den är lätt att göra och går enkelt att göra vego genom att byta ut kycklingen mot tofu.