3 goda mustiga grytor
28 aug, 2023
AvRedaktionen ELLE

Härliga bjudgoda grytor och raguer med djupa smaker sätter guldkant på mörka höstkvällar.
Annons
En riktigt god gryta får en nästan att längta efter regniga höstkvällar. En klassiskt mustig köttgryta gör sig alltid väl i sällskap med ett glas rött och till denna väljer vi att servera polenta smaksatt med parmesan. Vill du ha något lite lyxigare så har vi två alternativ, nämligen en skaldjursradu eller en kycklingragu med tryffel och parmesan. Ha lite tålamod, låt smakerna utvecklas i grytan, tänd ett par ljus och njut.
PAPARDELLE MED SKALDJURSRAGU

Lyx till det med skaldjur i en vällagad ragu.
Annons
PASTA MED KYCKLINGRAGU OCH TRYFFEL

Smakrik kyckling ragu som här får extra guldkant tackvare tryffel och parmesan.
POLENTA MED MUSTIG KÖTTGRYTA

En mustig köttgryta är som plåster på såren så här när dagarna blir lite kallare.
Annons
Annons
Innehåller annonslänkar