Glögg
Ingen jul utan vinterns stora dryckesklassiker glögg. Glögg tillverkas genom att vin blandas med bland annat kryddor, citrusskal, torkade frukter och sockerlag. I Sverige började vi dricka glögg i juletid någon gång mot slutet av 1800-talet. I dag dricker vi svenskar drygt fem miljoner liter glögg varje jul. Vår mest kända glögg kommer från Blossa, som har använt samma recept i 150 år.
mat och vin
Rosé-glubbel med kryddiga snacks – enkelt och gott till adventsmyset
Julstämning garanterad!
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
mat och vin
Så gör du heta hotshots med glögg – perfekt till julfesten!
Den tredje ingrediensen gifter sig perfekt med glöggen och grädden!
mat och vin
Gillar du inte glögg? Här är 5 tips på juliga och värmande alternativ
Överraska med nytänkande på årets advenstsmingel!
lifestyle
Så gör du festlig sangria med årets Blossa-glögg
Den perfekta drinken till julens alla fester!
lifestyle
Julgodis och säsongsnyheter julen 2021 – allt du behöver till glöggfesten
Vilka av de här nyheterna blir dina favoriter?
Annons
mat och vin
Blossa årgångsglögg 2021 – så smakar årets upplaga
I år har den populära glöggen spanska influenser!
mat och vin
Quiz: Har du koll på Blossas glögg? Para ihop rätt smak med rätt år!
10 frågor endast ett proffs kan svaren på.
Annons