5 tilltugg för ett extra lyxigt glöggmingel

5 tilltugg för ett extra lyxigt glöggmingel
Pepparkakor med grönmögelost i all ära – men det är kanske dags för ett lyxigt omtag kring glöggminglet? Fresta i stället med ostron, rödbetscarpaccio, laxröra och saftiga mazarinkakor!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Ta glöggminglet till en ny nivå i december! Pepparkakor och lussebullar går att njuta av hela december så slå på stora trumman och bjud in till en lyxigare variant. Vi dukar upp vacker rödbetscarpaccio med getostkräm och rostade nötter, dadlar med taleggio och parmaskinka och krämig lax i salladsblad. Överraska med ostron som här serveras med en frisk tomat- och citrusdressing. Sist men inte minst måste det hela avslutas med något sött, våra saftiga mazarinkakor med apelsinkräm går inte att motstå!

Rödbetscarpaccio med getostkräm

Rödbetor har ju faktiskt julens färg – såklart de hör hemma på glöggminglet!

Recept: Rödbetscarpaccio

Dadlar med taleggio, parmaskinka och tranbärssylt

Sött, salt, nötigt och syrligt. Här får du allt i en och samma tugga.

Recept: Dadlar med taleggio

Krämig lax i salladsblad

Festliga tilltugg som går fint att äta med en hand.

Recept: Krämig lax i salladsblad

Ostron med tomat- och citrusdressing

Servera ostronen med en ny fräsch twist!

Recept: Ostron med tomat- och citrusdressing

mazarinkakor med apelsinkräm

Oemotståndligt goda mazariner!

Recept: Saftiga mazarinkakor