5 tilltugg för ett extra lyxigt glöggmingel
Ta glöggminglet till en ny nivå i december! Pepparkakor och lussebullar går att njuta av hela december så slå på stora trumman och bjud in till en lyxigare variant. Vi dukar upp vacker rödbetscarpaccio med getostkräm och rostade nötter, dadlar med taleggio och parmaskinka och krämig lax i salladsblad. Överraska med ostron som här serveras med en frisk tomat- och citrusdressing. Sist men inte minst måste det hela avslutas med något sött, våra saftiga mazarinkakor med apelsinkräm går inte att motstå!
Rödbetscarpaccio med getostkräm
Rödbetor har ju faktiskt julens färg – såklart de hör hemma på glöggminglet!
Recept: Rödbetscarpaccio
Dadlar med taleggio, parmaskinka och tranbärssylt
Sött, salt, nötigt och syrligt. Här får du allt i en och samma tugga.
Recept: Dadlar med taleggio
Krämig lax i salladsblad
Festliga tilltugg som går fint att äta med en hand.
Recept: Krämig lax i salladsblad
Ostron med tomat- och citrusdressing
Servera ostronen med en ny fräsch twist!
Recept: Ostron med tomat- och citrusdressing
mazarinkakor med apelsinkräm
Oemotståndligt goda mazariner!
Recept: Saftiga mazarinkakor