Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

ELLE Decorations populäraste bilder på Instagram 2020

22 dec, 2020 
populäraste inredningsbilderna på instagram
En magisk tavelvägg, japansk minimalism och sommarhusdrömmar på Gotland. Våra Instagram-flöden har varit fyllda av inredningsinspiration i år. Här har vi samlat våra allra populäraste bilder från året som gått!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att hålla koll påBrand logo
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att hålla koll på

Det börjar redan bli något av en tradition på Instagram, kollagen med nio bilder som visar upp de mest gillade bilderna från året som snart är till ända. Har du, likt många andra, redan nyfiket kollat vilka dina var? Det har vi med!

Här är våra nio mest gillade bilder på ELLE Decorations Instagram – och de inspirerande artiklarna att läsa ikapp, om du missade dem tidigare i år:

1. Elsa Billgrens sommarhus på Gotland

Det är föga förvånande att det är en bild från just Elsa Billgrens sommaridyll på Gotland som toppar den här listan, eftersom reportaget även var vårt mest lästa hemma hos i år. Punschverandan med sitt gamla klaffbord och sina vackra fönster som restaurerats ihop med sommarens underbara grönska fick många att drömma sig bort. Läs hela reportaget och se fler bilder från Elsa Billgrens Gotlandshus här.

2. Emely Cronas inspirerande tavelvägg

Vi är många som försöker få till den perfekta tavelväggen. Både när det kommer till upphängningen och den personliga mixen av olika motiv. En som lyckats med det är Emely Crona Stenberg vars tavelvägg fick många att stanna upp i flödet i år. Se fler bilder och läs allt om Emely Cronas hem här.

Annons

3. Drömljus i modedesignerns lägenhet

Hemma hos modedesignern Els-Marie Enbuske är inredningen som ett tidsdokument över familjens liv. Och vi anar att det smarta knepet att placera en discokula på fönsterbrädan, för att fånga ljuset i form av solkatter, spelade in när så många dubbelklickade på den här inspirerande matsalsbilden. Det, och det egensnickrade trärena matbordet i kombination med Thonet-stolar och en lampa i träimitation. Se alla inspirerande bilder och läs hemma hos-reportaget här.

4. Japanska influenser möter skandinavisk minimalism

Det här drömhemmet i danska Aalborg fick många på fall – och vi förstår varför. Hemmet, där paret bakom möbelföretaget Skagerak bor, är fyllt till brädden med inspiration och vackra ting. Japanskt och skandinaviskt möts i allt från mönstrade textilier till historiska detaljer – ja, här finns mycket att älska! Se fler bilder och läs reportaget här.

Annons

5. Den perfekta beige väggfärgen

Beige är en tidlös neutral, som samtidigt seglat upp bland de aktuella färgtrenderna. När vi tipsade om sakerna man ska tänkta på för att lyckas med valet av beige väggfärg, gjorde vi det med en bild från Kajsa Bengtssons inspirerande kök. Förutom väggfärgen älskar vi den platsbyggda bänken som rymmer hela åtta personer(!) och det måttbeställda matbordet. Se fler inspirerande bilder och läs hemma hos-reportaget här.

6. Färg- och vintagefavoriter i Danmark

Vi får inte nog av färginspiration och smarta förvaringslösningar som underlättar i hemmet! Den här bilden från konsthandlaren Helle Thygesens villa i Danmark stack ut i flödet och blev en storfavorit. Se fler bilder från det vintagefyllda hemmet och läs allt om inredningen här.

7. Färgmagi hemma hos Sofia Wood

Årets första bild på Instagram blev också en av de ni gillade allra bäst! Sofia Woods tidigare vardagsrum i Enskede gav en en härlig färgdos med både blått, gult, rosa och grönt! Alla fyra trendfärger, som är betydligt enklare att addera i hemmet än man kanske tror. Nu har flyttlasset gått till en sekelskiftesvåning i Norrköping, men vi fortsätter inspireras av hennes vackra färgval i den tidigare lägenheten. Se bilder på hemmet och läs om inredningen i reportaget här.

Annons

8. Semesterdrömmar i Frankrike

Trots hemester drömde vi oss gärna bort till den sydfranska landsbygden och det idylliska B&B-stället La Belle Vue i byn Neffiès. Allt från den turkosa poolen, den bohemchica inredningen och det varma solljuset fick våra hjärtan att slå dubbla slag och längta efter semester. Se fler bilder och läs reportaget från La Belle Vue här.

9. Färgglad Parisvåning

Rosa, orange och grönt! Det här underbara Parishemmet är inrett med en alldeles särskild fingertoppskänsla för färg och signerat inredningsarkitekten Fleur Delesalle. Det är glatt, fräscht och så inspirerande – missa inte hela reportaget och alla bilder på hemmet som du hittar här.

Läs mer:

Här är våra populäraste hemma hos-reportage 2020

Årets stora färgtrender 2021 – enligt Pantone

Här är de mest klickade bostäderna på Hemnet 2020

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons