Här är de mest lästa hemma hos-reportagen på ELLE Decoration 2020 

mest lästa hemma hos-reportagen på ELLE Decoration år 2020

Från Gotlandsdrömmar till våningar i Madrid – vilket inredningsår det har varit! Spana in våra fem mest lästa hemma hos-reportage på ELLE Decoration i år. Vilken är din favorit?
10 december, 2020

Snart säger vi farväl till 2020, men innan vi välkomnar 2021 blickar vi tillbaka på det minst sagt speciella året som gått. Trots många och hårda prövningar har vi fortsatt att använda vackra inredningar som en inspirerande tillflyktsort – och inrett våra hem som aldrig förr.

Vi har hunnit hälsat på i Elsa Billgrens drömlika Gotlandshus och fått inspireras av konstnärshem i Madrid. Dessutom öppnade supermodellen Caroline Winberg dörren till sin mysiga Stockholmslägenhet som var full av inredningsidéer.

Vilken var din favorit – och har du hunnit kika in i alla de populära hemmen? Här är våra fem mest lästa hemma hos-reportage år 2020:

1. Kika in i Elsa Billgrens drömmiga hus på Gotland

Foto: Stellan Herner Styling: Lotta Noremark

Den här Gotlandsidyllen var årets mest lästa hemma hos-reportage – och vi förstår varför. Det charmiga huset, komplett med en punschveranda, är en riktig sommardröm. Lägg till att det är inrett med Elsa Billgrens stilsäkra hand samt med mycket vintagepatina och inspirerande detaljer!

Se alla bilder på Elsa Billgrens Gotlandshus och läs hemma hos-reportaget här.

2. Personligt och stämningsfullt hemma hos Caroline Winberg

Foto: Jonas Ingerstedt Styling: Sasa Antic

Efter många år utomlands valde supermodellen Caroline Winberg att flytta hem till Sverige och slå sig till ro i sekelskifteslägenheten i Vasastan. Bostaden är välkomnande och inredd med mycket mysfaktor och personliga accessoarer och lösningar som inspirerar. Att det här sprudlande hemmet blev ett av de populäraste på ELLE Decoration i år är föga förvånande.

Se alla bilder från Caroline Winbergs hem och läs hemma hos-reportaget här!

3. Spektakulär våning i Madrid med konst i fokus

Foto: Pablo Sarabia Styling: Mercedes Ruiz-Mateos

Det här eleganta hemmet har internationell flärd och kombinerar ett konstgalleri och ett designhem i ett. Sekelskiftesbostaden i Madrid är inredd av arkitekten Juan Pablo Domínguez och Fernando Tapia och förutom att återställa och behålla originaldetaljer, har bostaden fyllts av ägarnas konstsamling och stilfulla designmöbler från 50-talet till i dag. Ett hem med wow-faktor, helt enkelt!

Se alla bilder och läs hemma hos-reportaget från Madrid här.

4. Eklektiskt och färgstarkt hem i Stockholm

Foto: Johan Sellén Styling: Gill Renlund

Pr-proffset Ida-Sofia Klingspors citylägenhet, där hon och maken Mauritz bor när de inte är på sin gård i Sörmland, speglar ytterligheterna i parets liv. Här blandas intryck från de många resorna, hotell och historiska museer med en partyvänlig planlösning och en överraskande disco-toalett. Ett helt unikt hem som många kikat in i och inspirerats av i år!

Se alla bilder från Ida-Sofia Klingspors lägenhet och läs hemma hos-reportaget här.

5. Personligt och ombonat hos kreatören i Vasastan

Foto: Jonas Ingerstedt

Hemma hos kreatören och sakletaren Elin Ullenius ser det inte likadant ut länge. Hos henne får saker som andra skulle slänga nytt liv och det dyker titt som tätt upp ny second hand-inredning i hemmet. Kreativt, personligt och smart återbruk – vi förstår varför så många fastnat för det här hemmet!

Se alla bilder och läs hemma hos-reportaget här.

Läs mer:

Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll på

70-talet är tillbaka i inredningen – 9 trender vi älskar 2021

Så ser vårens inredning 2021 ut på Åhléns – se bilderna här