Agnes Carlsson

Agnes Carlsson föddes 6 mars 1988 i Vänersborg. Hon är en svensk artist som slog igenom med sin medverkan och seger i Idol 2005. Agnes musik har slagit stort i så väl Sverige som internationellt. Singeln ”Release Me” har sålts i över 900 000 exemplar i hela världen. Här har vi samlat alla artiklar och nyheter om Agnes Carlsson.
 ...Läs mer
Annons
Annons
Annons
elle-galan

"Jag tror folk gillar min stil"

Sveriges bäst klädda artist 2009 är enligt ELLE sångerskan Agnes Carlsson. Och hon kom i snygga, festliga blåsor både på kvällens fest och på pressfrukosten, då vi också passade på att träffa henne och ta reda på inspirationskällor, stilförebilder och varför svenska ELLE betytt så mycket för henne.
elle-galan

Röda mattan på ELLE-galan

Vissa fick ta emot plaketter, andra var där för att dela ut ett pris. Vissa var inbjudna för sin stilsäkerhet, andra för sin modekunnighet, vissa för att de att de arbetar nära ELLE och andra för att de är speciella på annat vis. Det alla hade gemensamt igår var att de var uppklädda för en riktig modefest – och att de fastnade på vår kameralins.
elle-galan

Våra främsta modeaktörer 2010 - del 1

För trettonde året i rad delades Sveriges största modepris ut på ELLE-galan i Stockholm ikväll. Festen pågår fortfarande på Grand Hôtel där åretsvinnare minglar med övriga gäster på festen. Här är första halvan av de som premierades vidårets gala.
lifestyle

Agnes väljer sina designer-favoriter

I nya numret av ELLE finns en stor intervju med Sveriges nya världsstjärna Agnes Carlsson. Efter segern i Idol och kändisskap på hemmaplan gick hon via ett skivkontrakt i Beyoncéklass till ett liv på världens största scener. Vi bad henne lista sina designerfavoriter - kolla in dem här.
Annons