Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Här visar Agnes Carlsson upp sin nya superlook

15 jun, 2018 
AvJohanna Lejon
Agnes Carlssons nya frisyr.
Nya bilden på sångerskan Agnes Carlsson får oss att vilja bleka – och permanenta – håret direkt! Här är Agnes nya superlook – blont (och lockigt) hår.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I går var det dags för Polarpriset igen – först i Konserthuset i Stockholm, därefter på Grand Hotel. En av gästerna på Polarpriset var sångerskan Agnes Carlsson, som startade sin karriär i tv-programmet Idol.

Agnes Carlsson tillsammans med Vincent Pontare.

Agnes Carlsson är en av Sveriges mest kända och uppskattade sångerskor, något som inte minst märktes då hon för några år sedan deltog i TV4:s succéprogram Så mycket bättre.

Blont och lockigt hår

Under Polarprisutdelningen i går gick Agnes på röda mattan tillsammans med kärleken Vincent Pontare, son till Roger Pontare. Hon var klädd i svart kjol, svart hatt och mönstrad blus. Dessutom visade hon upp sin hårförändring. Agnes Carlsson hade kramat upp sina naturliga lockar rejält och dessutom blekt håret i en platinablond färg. Det annars så mörka håret verkar vara ett minne blott.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Agnes Carlsson på Polarpriset.

Hur som helst – Agnes superfina frisyr får oss alla att längta efter både en parmanent och en blekning.

Foto IBL, Stella Pictures

Läs mer:

Fina detaljen i kronprinsessans Polarpris-outfit

Agnes Carlsson – så mycket bättre (än så många andra)

Polarpriset 2018: Gästerna på röda mattan 

Annons