Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Därför skjuter Agnes Carlsson och Vincent Pontare upp bröllopet

20 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Agnes Carlsson och Vincent Pontare
Agnes Carlsson och fästmannen Vincent Pontare offentliggjorde sin förlovning 2013, men något bröllop har än inte blivit av. Nu avslöjar paret varför den stora dagen skjutits upp.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisarna från röda mattan på Grammis Galan 2022Brand logo
Se kändisarna från röda mattan på Grammis Galan 2022

Året var 2005 när Agnes Carlsson kammade hem vinsten i musiktävlingen Idol. Vinnarlåten Right here, right now blev en stor succé och det var bara början på Agnes framgångsrika musikkarriär.

Stora kärlekslyckan med Vincent Pontare

Fyra år efter Idol-vinsten fann Agnes kärleken i artisten Vincent Pontare och 2013 avslöjade paret att de förlovat sig. Bröllopsplanerna har Agnes och Vincent däremot hållit för sig själva. Då Agnes levt flera år utanför rampljuset är det kanske inte så konstigt att hon trivs med att hålla privatlivet privat.

Men under 2021 avslöjade hon en detalj gällande det kommande bröllopet, nämligen att artisten Moto Boy skulle vara drömbokningen för den stora dagen.

Annons

Därför Skjuter Agnes och Vincent upp bröllopet

På Grammisgalan 2022, som hölls under torsdagen fanns både Agnes och Vincent på plats. I en intervju med Hänt berättar de varför bröllopet inte blivit av än, trots att de velat gifta sig med varandra i flera års tid.

– Ja vi har ju hållit på i fem år nu. Men det var ett ställe som vi hade hittat som var väldigt fint, som inte blev av. Och sedan har tiden rullat på. Pandemin kom, så vi får ta nya tag, säger Vincent till Hänt.

Att åren har gått verkar däremot inte göra Agnes något.

– Ja, vi får se lite när det blir. Det har ju varit corona och allt möjligt. Men kärleken finns där så det är väl det som är det viktiga, säger Agnes till Hänt.

Under galen fick Agnes och Vincent tillsammans ta emot en Grammis då de, samt Salem Al Fakir, Kerstin Ljungström och Maria Hazell vann i kategorin Årets kompositör.

Foto: TT

Annons