ANNONSSAMARBETE MED L'ORÉAL PROFESSIONNEL
Tre modeller med blankt hår

Fixa vårens trendigaste frisyr – på bara 7 minuter

Det har aldrig varit hetare med glansiga längder. Trenden med liquid hair fortsätter dominera våren 2022. Och precis som det låter handlar det om att låta håret skina. Så snabbt och enkelt fixar du den perfekta finishen med hjälp av ånga – steg för steg. Vi har testat L'Oréal Professionnels senaste styler Steampod 3.0.
13 april, 2022

I vår står håret i fokus. Och nyckeln är förändring. Flera trender är på stark frammarsch. Mittbenan gör comeback, långa luggar sveps åt sidan och den eleganta boben är som alltid ett säkert kort.

Samtidigt håller trenden med glansiga längder i sig. Inspireras av stjärnor som Zendaya, Jennifer Lopez och Dua Lipa och låt ditt hår skina – silkesmjukt och spegelblankt.

Vi minns alla trenden med ”glass hair” som syntes på var och varannan kändis häromåret. Liquid hair följer på samma linje med den viktiga skillnaden att håret ska vara ultraglansigt och samtidigt upplevas mjukt och flytande. Som vatten.

Och det bästa av allt. Det är superenkelt att få till den glänsande finishen. Med Steampod 3.0 från L'Oréal Professionnel når du perfekt resultat snabbt och smidigt. Och du är dessutom snäll mot håret.

Steampod 3.0 är en högteknologisk styler med ångfunktion. Ångan formar håret varsamt samtidigt som det blir mjukt och glansigt. Steampod 3.0 löser både lockar, vågor och spikrakt hår två gånger snabbare och två gånger smidigare.* Dessutom med 91 procent mindre skador på håret.*

Steampod 3.0 fixar håret på nolltid

Jag har själv ordentligt långt hår med viss struktur. När jag testar Steampod 3.0 blir jag positivt överraskad över hur enkel och smidig den är att använda trots att den är modell större. Man fyller den lilla behållaren med avmineraliserat vatten och väljer därefter temperatur efter hårtyp. När lampan med temperaturen slutar blinka är stylern klar att använda.

Den integrerade kammen är guld för långt hår som annars gärna rymmer. Se bara till att borsta igenom ditt hår noga innan du drar i gång för att slippa tampas med tovor. Stylern har generösa plattor som effektivt fixar ditt hår på nolltid. På under 10 minuter (7 för att vara exakt) har jag jobbat mig igenom mitt eget långa hår med lysande resultat.

Så skin i kapp med vårsolen och låt håret stråla.

Så lyckas du med liquid hair

1. Ånga på rätt sätt

Fyll behållaren som är integrerad i skaftet på Steampod 3.0 med avmineraliserat vatten som är fritt från kalk.

2. Temperatur efter hårtyp

Låt din hårtyp avgöra temperaturen. Välj 180 grader för tunt och fint hår, 200 grader för normalt hår och 210 grader för tjockt hår.

3. Skydda håret med rätt produkter

Använd Steampod steam-activated cream om du har tjockt hår eller välj milk för fint till normalt hår. Applicera i fuktigt hår och föna torrt. Skyddar från värme och gör håret extra glansigt.

4. Sektion för sektion

Dela upp håret i mindre sektioner och för stylern i en långsam och jämn rörelse från rot till topp. Upprepa sektion för sektion. Ju mindre sektioner desto bättre resultat.

5. För en extra glossig look

Avsluta med en droppe eller två av Steampod concentrated serum för en extra glossig look. Serumet är berikat med aprikos- och avokadoolja som ger näring till håret och adderar naturlig glans.

*Instrumentellt test efter 15 användningar, jämfört med Steampod 3.0 utan ånga och kam.

Se också: Så väljer du rätt frisyr för din ansiktsform
0:51

Efter reklamen: Se också: Så väljer du rätt frisyr för din ansiktsform

(0:51)