Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Agnes Carlsson flyttar till 1800-talsvilla med Vincent Pontare

08 feb, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Agnes Carlsson
Agnes Carlsson och Vincent Pontare har varit ett par sedan 2009. De har precis köpt en villa tillsammans, och nu berättar hon i en intervju med magasinet Kupé om deras relation.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är alla idol-vinnare genom tiderna - minns du dem?Brand logo
Här är alla idol-vinnare genom tiderna - minns du dem?

Agnes Carlsson slog igenom stort i TV4:s Idol 2005 som hon också vann. Efter segern släpptes debutsingeln Right here, right now som blev en stor succé. Den sålde platina och komma etta på Svensktoppen, Trackerlistan och Singellistan i Sverige.

Därefter tog hon steget ut i världen och släppte Release me, en singel som nådde framgångar i bland annat Storbritannien.

Men singel är inte Agnes Carlsson själv. Sedan 2009 är hon och Vincent Pontare ett par. De ska ha fått upp ögonen för vandra på Rockbjörnen det året, men kände varandra innan dess tack vare gemensamma vänner.

Agnes Carlsson och Vincent Pontare flyttar

Fyra år senare förlovade de sig och nu berättar Agnes Carlsson att de köpt en 1800-talsvilla utanför Stockholm tillsammans.

– Jag älskar vackra miljöer och ser fram emot att ha mer plats i huset, att kunna ha mina klangskålar framme. Jag vill att hemmet ska spegla personligheten, hur jag lever i vardagen. Det är ändå vardagen som gör livet, säger hon i en intervju med Kupé.

Annons

Det verkar som att de trivs väldigt bra ihop, och att de finns där för varandra.

– Även om vi är olika som personer så har vi samma syn på livet, och vi pushar hela tiden varandra att komma framåt. Det är fint att ha det stödet i sitt förhållande, säger Agnes Carlsson i intervjun.

Bråken med Vincent Pontare

Hon berättar också att hon är väldigt känslosam, och att det kan vara både bra och dåligt. Hon kan bli väldigt glad, men också superupprörd.

Agnes Carlsson får också frågan om hon är bra på att bråka.

– Jag vet inte vad som definieras som bra, men ja, jag kan vara ganska bråkig av mig. Jag är så att säga inte den som backar för en fajt, säger hon och tillägger att hon har blivit bättre på att säga förlåt.

Bild: TT

LÄS MER:

Agnes Carlsson om den tuffaste perioden i livet

Agnes Carlsson om comebacken: ”Som att hoppa på cykeln”

Agnes Carlssons stora livsbeslut – efter långa tystanden

Annons