Agnes Carlsson stöttas efter sjukdomskampen

TT
Agnes Carlsson drabbades av dubbla sjukdomsbesvär.
Nu låter artisten meddela att hon mår bättre, vilket glädjer hennes följare.
09 februari, 2021

Agnes Carlsson har en del att stå i just nu. Hon håller dels på att spela in ett nytt album, som hon hoppas kunna släppa någon gång i år. På grund av coronapandemin har det dock försvårat det hela lite grann.

Dels har honS också startat sitt egna label, Senga, som är ett anagram av hennes förnamn. I en intervju med Kupé berättar hon om namnets betydelse.

– Det är symboliskt för hur jag vill jobba: Att våga tänka nytt och göra tvärtom. Vi får se vart det leder mig, berättar hon.

Intensiva tiden för Agnes Carlsson

I den intervjun får man också veta att hon och pojkvännen Vincent Pontare köpt en 1800-talsvilla ihop utanför Stockholm. Det beskriver hon som ett jätteprojekt, samtidigt som hon ser fram emot att kunna göra sig hemmastadd.

– Jag älskar vackra miljöer och ser fram emot att ha mer plats i huset, att kunna ha mina klingskålar framme. Jag vill också att hemmet ska spegla personligheten, hur jag lever i vardagen. Det är ändå vardagen som gör livet, säger hon.

Agnes Carlsson längtar också efter att kunna ha en egen trädgård att pyssla om och odla i. Hon har nämligen vuxit upp med föräldrar som odlat.

– Så när huset börjar bli klart ska de hjälpa mig att styra upp trädgården, säger hon till Kupé.

Drabbades av corona och matförgiftning

Det är mycket på gång i Agnes Carlssons liv, med andra ord. Därför kom hennes hälsobekymmer, så som de ofta gör, väldigt olägligt.

I ett inlägg på Instagram berättar hon nu vad hon råkat ut för.

”Händerna upp för att kvickna till. Efter att ha haft corona och sen följt upp det med lite härlig matförgiftning så börjar jag känna mig som mig själv igen”, skriver hon till en bild där hon just räcker upp ärmarna mot skyn.

”Ni vet, jag har inte tid för det här eftersom att jag har ett album som jag måste bli klar med”, lägger hon till.

”Snälla, var hälsosam och säkert! Vi behöver bra musik”, skriver ett stöttande fan.

”Skönt att höra att du mår bättre! Fingers crossed är en sådan hit, jag längtar efter att höra allt nytt”, skriver en annan person som tycks älska Agnes Carlssons senaste singel.

”Ja, gumman! Årets album är på gång”, skriver en tredje följare.

Bild: TT

Läs mer:

Agnes Carlssons nya husköp med Vincent Pontare

Agnes Carlsson om den tuffaste perioden i livet

Agnes Carlsson om comebacken: ”Som att hoppa på cykeln”