Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Här uppträder Agnes Carlsson med Vincent och svärfar Roger Pontare

19 feb, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Agnes Carlsson
Under fredagens På spåret var Vargas & Lagola husband, och de bjöd in till släktfest.
Bland annat dök Vincent Pontares flickvän Agnes Carlsson upp, och hans pappa Roger Pontare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Sahara Hotnights är tillbaka, efter tio år av tystnadBrand logo
Sahara Hotnights är tillbaka, efter tio år av tystnad

I den andra semifinalen av På spåret ställdes komikern Jonatan Unge och läraren tillika P3 historia-profilen Cecilia Düringer mot skidskyttelegendaren Magdalena Forsberg och nyhetsankaret Claes Elfsberg.

Utanför burarna stod kvällens husband Vargas & Lagola, som består av Salem Al Fakir och Vincent Pontare. Under programmets andra musikframträdande bjöd de in nära och kära och det blev genast väldigt trångt på scenen.

– Nu är det alltså dags, nu har Vargas & Lagola bjudit in hela familjen. Bröderna Al Fakir, Roger Pontare och Agnes, presenterade programledaren Kristian Luuk precis innan de drog ingång.

Annons

Släktfesten hyllas

Uppträdandet möttes så klart av rungande applåder.

Och det gjorde det även innan programmet sänts, på Agnes Carlssons Instagram där hon berättat om de roliga nyheterna redan innan.

”Det är en stor kväll i kväll för familjerna Carlsson, Pontare och Al Fakir. För första gånger delar vi scen ihop. Jag blir känslosam bara av att skriva det här. Jag tror att vi slog rekord i hur många personer som man kan få upp på scenen i På spåret. Haha”, skriver Agnes på Instagram inför framträdandet.

Och det uppskattades så klart av de förväntansfulla fansen.

”Ska bli så kul att se”, skriver en person.

”Har sett så mycket fram emot detta! Och du ser fantastisk ut!”, tycker en annan.

”Hold my calls!!! Det här bänkar man sig för”, skriver radioprofilen Titti Schultz.

Så fungerar arbetet mellan Agnes och Vincent

Agnes Carlsson och Vincent Pontare har varit ett par sedan 2009 och förlovade sedan 2013. Hur själva frieriet gick till har de varit hemlighetsfull med, men i radioprogrammet Gry Forsell med vänner på Mix megapol berättade Agnes i alla fall att han gick ner på knä och att det var romantiskt.

Kärleksparet och kollegorna Vincent Pontare och Agnes Carlsson.
Kärleksparet och kollegorna Vincent Pontare och Agnes Carlsson.

Hon pratar desto mer om hur det är att jobba ihop med sin partner.

– Så som vi har gjort är att vi jobbar i olika perioder ihop. Sen skriver jag ganska mycket själv och sen jobbar jag med andra personer. Det har blivit så att Salem och Vincent kommer att prodda det mesta av skivan, säger hon i radioshowen och tillägger:

– Att Salem är med är helt fantastiskt. Hade vi bara som par jobbat... Det är nog ganska svårt, men i och med att det är en tredje part blir det en annan grej.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons