ANNONSSAMARBETE MED CARL HANSEN & SØN

Så maximerar du stil och komfort – med säsongens snyggaste utemöbler

29 maj, 2024 
AvElinor Hedgren
Nu är det äntligen dags att njuta av lata dagar och mysiga, ljumma kvällar på uteplatsen! Vi har spanat in säsongen snyggaste utemöbler för att hjälpa dig uppnå både stil och komfort på din favoritplats i sommar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Under sommaren blir trädgården och uteplatsen en naturlig förlängning av vårt hem. Därför är valet av utemöbler avgörande för att skapa en inbjudande och stilfull atmosfär. Men det handlar inte bara om snygg design – detaljer som material och komfort spelar en stor roll för att uteplatsen ska vara fulländad.

TIDLÖSA DESIGNKLASSIKER FÖR UTEPLATSEN

Med utemöbler från Carl Hansen & Søn kan du enkelt förvandla din uteplats till en oas av både stil och bekvämlighet. Deras ikoniska danska design kombinerar estetik med praktisk funktion, vilket gör deras möbler till ett perfekt val för dig som vill njuta av sommaren med högsta möjliga komfort och klass.

Samtliga utemöbler är tillverkade av FSC-certifierad teak, ett hårt träslag som är mycket tåligt mot väderpåverkan och vattenskador. Träslaget utvecklar med tiden en vacker patina, vilket ger möblerna en unik karaktär och charm ju mer det åldras. Till utemöblerna ingår även vatten- och väderbeständiga dynor. Oavsett om du planerar en lugn stund med en bok eller en middag med vänner och familj, erbjuder dessa möbler en vacker, bekväm och hållbar lösning.

Här har vi valt ut våra möbelfavoriter från Carl Hansen & Søn!

LOUNGEMÖBLER FÖR LATA DAGAR I SOLEN

Sätt en avslappnad och exklusiv prägel på uteplatsen med stilrena loungemöbler. Dessa möbler är designade för att ge överlägsen komfort och är perfekta för soliga dagar och långa, ljumma kvällar i trevligt sällskap.

Cuba Chair Outdoor

En av säsongens favoriter är MG501 Cuba Chair Outdoor, designad av Morten Gøttler. Denna hopfällbara fotölj, ursprungligen designad 1997, har nu anpassats för utomhusbruk med FSC-certifierad obehandlad teak och en sits av tätt flätat, flatvävt rep. Dess enkla och fällbara design gör den flexibel, samtidigt som den erbjuder komfort med sin mjuka sits som formar sig efter kroppens konturer.

Köp här!

BK14 Sunbed

BK14 Sunbed är en elegant och samtidigt robust solsäng formgiven 1959 av den danska arkitekten Bodil Kjær. Inspirerad av kubistiska former och modern arkitektur, är denna solsäng tillverkad av teak som åldras vackert. Perfekt när du vill njuta av härliga sommardagar med stil och maximal komfort!

Köp här!

Nyhet! Timbur Outdoor Bench

En av säsongens mest eftertraktade nyheter är Timbur Outdoor Bench – en vacker bänk med en harmonisk form, tillverkad av slitstark FSC-certifierad teak. De generösa armstöden fungerar även som sidobord med tillräckligt med plats för en mugg och en liten tallrik, vilket gör den utmärkt för avslappnade stunder i trädgården.

Köp här!

Outdoor Deck Chair

Denna loungestol ingår i serien AH Outdoor som designades av Alfred Homann 2022. Med noggrant uppmätta vinklar i sits och ryggstöd säkerställer den utmärkt komfort, perfekt för avkoppling. En tidlös och stilren stol som passar både moderna och klassiska uteplatser.

Köp här!

MATPLATSMÖBLER FÖR SOMMARENS ALLA TILLFÄLLEN

Carl Hansen & Søn har ett stort och varierat sortiment av vackra matplatsmöbler av högsta kvalitet. Oavsett om du planerar en intim middag för två eller en större bjudning med vänner och familj, finns det möbler som passar dina behov och ditt utrymme.

Indoor-Outdoor Dining Table & Chair

Denna matgrupp, designad av Bodil Kjær 1959, är en del av hennes banbrytande Indoor-Outdoor-serie. Serien är utformad för att vara tillräckligt hållbar för utomhusbruk och samtidigt så elegant att den passar att användas inomhus. Bordet är rejält och stabilt, medan stolarnas konstruktion med de breda armstöden ger maximal komfort. Perfekt för långa, härliga måltider eller spelkvällar på uteplatsen!

Köp här!

Nyhet! Embrace Outdoor Table & Chair

En av sommarens hetaste nyheter från Carl Hansen & Søn och designtrion EOOS är denna vackra matgrupp med ett runt bord. Kontrasten mellan den robusta stålkonstruktionen, foten och bordsskivan i massivt trä ger ett dynamiskt uttryck som skapar inomhuskomfort på uteplatsen. Bordet finns i tre olika storlekar, vilket gör det enkelt att anpassa efter dina behov.

Köp här!

Outdoor Dining Table & Chair

Denna matgrupp designades 2022 av Alfred Homann som en del av serien AH Outdoor. Serien kännetecknas av strama linjer som förenas med mjuka, rundade detaljer, vilket skapar en harmonisk balans mellan modern minimalism och tidlös elegans. Matbordet kan kombineras med stolar med eller utan armstöd och rymmer upp till åtta personer, vilket gör det perfekt för sociala tillställningar.

Köp här!

Upptäck alla utemöbler från Carl Hansen & Søn här!