Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

8 hårinpackningar att använda hemma – för torrt och slitet hår

Hårinpackningen är en riktig räddare när det kommer till torrt och slitet hår! Här har vi samlat åtta populära varianter som alla ger ditt hår nytt glans och liv – från budget till lyx.
19 november, 2020

Känner du att ditt hår är extra torrt, slitet och saknar glans och liv? Som tur är finns det flera saker du kan göra för att ändra på det, utan att du behöver gå till frisören och klippa dig. Vi är många som använder värmeverktyg och färgar håret vilket sliter på det extra. Så se till att vara noggrann med att använda hårinpackning varje vecka – det kommer ge ditt hår nytt liv och glans – här listar vi åtta magiska inpackningar mot torrt och slitet hår!

8 hårinpackningar mot torrt och slitet hår:

Återfuktande hårinpackningar att använda en till två gånger i veckan!

1. NOUNOU Hair Mask

En intensivt reparerande hårmask för torrt och slitet hår som till exempel har skadats av behandlingar såsom slingor och blekning. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

2. Lanza Keratin Healing Oil

Kraftfullt reparerande inpackning som snabbt ger resultat med kerationprotein som stärker håret på djupet och återställer styrka och elasticitet. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

3. Oribe

En skyddande och stärkande hårinpackning med extrakt från vattenmelon, mangosmör och blommor. Den ger håret lyster på nolltid och finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

4. Kevin Murphy

En fuktgivande mask för frissigt och torrt hår som reparerar på djupet med vitaminer och alger. Låt sitta 5-10 minuter. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

5. Olaplex

Olaplex Nr.3 är en hemmabehandlingskur som reparerar, stärker och skyddar ditt hår på djupet. Den gör håret starkare och friskare och passar alla hårtyper, den är vegansk. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

6. Maria Nila Structure Repair

En skonsam behandling för skadade toppar och kemiskt behandlat hår. Den ger mängder av fukt och näring, resultatet blir ett lent och starkt hår. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

7. Björk

En återfuktande och mjukgörande hårinpackning med en näringsrik formula från arganolja och björkextrakt som förbättrar hårets kvalitét. Den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

8. OUAI Haircare

En hårinpackning som reparerar skadat hår som snabbt ger ett skinande resultat. Doften av ros är en omskriven favorit. Den finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

Foto: TT

LÄS MER:

Lush lanserar produkter för afrohår

8 julklappar till beautyjunkien som garanterat kommer gå hem

Julens härligaste och lyxigaste doftljus 2020