7 leave in-inpackningar som vårdar håret medan du jobbar

Leave in-produkter för håret 2020
Leave in-treatment som vårdar och dämpar friss – klart att inte hårgarderoben ska vara utan den allra bästa basprodukten! ELLEs beautyredaktör Carin Hellman listar balsamspray och crème som verkar mot friss, dag som natt.
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

VIDEO: VILKEN FRISYR SATSAR DU PÅ I VÅR?

 

En perfekt basprodukt för hårgarderoben – leave in-treatments för håret är den perfekta frissdämparen efter varje tvätt. Och även toppen nu när vi tillbringar mycket tid hemma, framför datorn – en leave in verkar över längre tid och kommer som spray eller crème.

Annons

Leave in-produkterna lånar numera också mycket från hudvården – BB-creams och primers för håret som indikerar vad produkten faktiskt är – den perfekta basen! Vitamin F, näringsrika oljor som jojoba- och kokosolja är några av superhjälteprodukterna som vårdar och lägger grunden för ett mjukt och frissfritt hår.

Annons

ELLEs favoriter? Dem hittar du här:

1. Lernberger Stafsings BB Cream

Lernberger Stafsings BB Cream
Lernberger Stafsings BB Cream är en mjuk dröm för håret.

Den perfekta dosen vård och fuktboost i ett får man i Lernberger Stafsings BB Cream. Bland annat jojoba- och kokosolja ger perfekt slätt, utan att tynga ner längderna.

Annons

2. Continus hårprimer

Continu Vitamin F hydtrating primer
Continu Vitamin F hydtrating primer är en mjuk crème som används i torrt eller fuktigt hår.

I Continus nya hårprimer Vitamin F hydtrating primer hittar du hyaluronsyra som återfuktar och, just ja, Vitamin F som stärker hårstrået över tid.

3. SachaJuans leave in-spray

SachaJuans Leave in conditioner
SachaJuans Leave in conditioner är en perfekt spray.
Annons

En klassiker i balsamspraysammanhang, SachaJuans Leave in conditioner doftar inte bara drömskt, den är lätt och luftig och passar alla hårtyper, även den tunnare typen.

4. Noir Stockholms balsamspray

Noir Stockholms Essential leave in conditioner
Noir Stockholms Essential leave in conditioner är en klassisk balsamspray.

Underbar mot minsta friss – Noir Stockholms Essential leave in conditioner doftar inte bara ljuvligt. Den är späckad med godsaker för att hålla håret mjukt och återfuktat, på direkten och över tid.

Annons

5. Rahuas crème de la crème

Rahuas Leave-in-treatment
Rahuas Leave-in treatment är naturligt framställd.

En riktig guldburk kan man kalla Rahuas Leave-in treatment – helt naturligt framställd med rahua-olja. Räcker i evighet, lite gör mycket för längderna. Ger även värmeskydd!

6. Olaplex ikoniska crème

Olaplex N°6
Olaplex N°6 är numera en klassiker i Leave in-sammanhang.
Annons

Redan en klassiker i leave in-sammanhang. Olaplex N°6 har förändrat håret till det klart mjukare och slätare för många. Passar alla hårtyper, även den allra torraste och frissigaste.

7. Davines oil-i-milk

Davines OI All in one milk
Davines OI All in one milk är perfekt för alla hårtyper.

Lika mycket mjuk fluid som vårdande olja. Davines underbara OI All in one milk är den perfekta sprayen i både fuktigt och torrt hår. Helt utan att tynga ner håret!

Annons
Dela på:

 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Annons

Laddar