ANNONSSAMARBETE
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Unna dig något skönt under – varje dag!

26 okt, 2018 
Av
Säg hej då till BH-band som skaver och trosor som inte sitter som de ska och säg istället hej till silkesmjuka underkläder som sitter perfekt. För, varför bära något obekvämt - någonsin igen?

Sparar du dina finaste underkläder till speciella tillfällen? Livet består ju (tyvärr!) mest av vardagar så varför ska inte en måndag kunna firas med din finaste trosa och BH? Underklädesmärket sloggi har tagit fasta på detta och deras nya underklädeskollektion ’S by sloggi’ är därför utformad med både look och bekvämlighet i fokus. Med de mjuka materialen och bekväma designen så behöver du aldrig sitta på jobbet och pilla med ett obekvämt BH-band igen. 

Dubbelt upp – bekväma och snygga underkläder!

De flesta kvinnor kan hålla med om att obekväma underkläder får en att längta hem så att man äntligen kan få slippa den där instängda känslan. Men om underkläderna du bär redan är drömmigt sköna så kan du fokusera på nuet. ‘S by sloggi’-kollektionen består av enkla designs i de mjukaste materialen, och finns i flera variationer – oavsett om du föredrar romantiska spetsar eller diskreta och mjuka kanter. 

S by sloggi Silhouette High Leg-trosa, 229 kr.

Förutom underkläder som behåar och trosor, så bjuder den nya ‘S by sloggi’-kollektionen också på bodys, som ger en perfekt passform och fungerar som ett trendigt alternativ till t-shirt eller linne. Kollektionen kommer i vackra höstfärger som mörk bordeaux, mörkgrönt och mörklila. Men de flesta modeller finns även att köpa i svart, djupgrått och benvitt. 

S by sloggi Symmetry-body, 549 kr.