ANNONSSAMARBETE

Sandra Beijer: ”Jag mår bra i mig själv när kläderna inte skaver

Sandra Beijer: ”Jag mår bra i mig själv när kläderna inte skaver

Vägra obekväma underkläder! För bloggaren Sandra Beijer är underklädeskomforten lika viktig som en skön säng. Favoriterna ur Sloggis nya angorafärgade kollektion ZERO Feel är så sköna att Sandra gärna sover i dem – och det är väl ändå det högsta betyget på underkläder?!
07 december, 2018

Längtar du också efter att komma hem, bara för att få ta av dig den obekväma bh:n och dra på dig myskläderna? Underkläder som skaver och skär in i huden är stora tidstjuvar, eftersom de tar fokus och tid från andra roliga och viktiga saker i våra liv. Så: den stora frågan är kanske egentligen vad som hindrar oss från att se till att alltid vara bekväma? För bloggaren Sandra Beijer går bekvämlighet och att vara snäll mot sig själv hand i hand.

– Jag tror det är superviktigt att liksom vara mysig mot sig själv. Särskilt nu under vintern! För att stå ut i den här bitande kylan vill jag att alla plagg ska kännas som ett mjukt täcke mot huden, särskilt de närmast kroppen. Då kan jag tänka klarare.

ZERO Feel Bralette, 399 kr, Sloggi ZERO Feel Body, 659 kr, Sloggi.

Alla som läser Sandras blogg vet att hon älskar sin säng och gör allt i den. Efter att ha testat Sloggis nya kollektion ZERO Feel känner hon att hon äntligen har hittat underkläderna som matchar den mysiga känsla som sängen ger henne.

– Jag älskar min säng mest av allt. Jag gör allt där: äter, sover, jobbar, vilar, ser på film. Oftast brukar sängen vara synonym med känslan att kasta av sig behån efter en lång jobbdag, men med Sloggi ZERO Feel är det tvärtom, man kan sova i dem.

ZERO Feel Body, 659 kr, Sloggi.

För Sandra som ständigt fotas och syns på bild är det väldigt viktigt att hon bär plagg som inte får henne att känna sig obekväm. Hennes bästa råd för att må bra i sig själv är att ha på sig behagliga, sköna kläder som inte skaver eller är för små.

– Jag har märkt att ju oskönare kläder jag har på mig, desto mer medveten blir jag om att jag bär plagg och i och med det har en kropp. Jag vill försöka tänka på min kropp så lite som det bara går. Då är ett bra sätt att vara snäll mot den att bära mjuka grejer och material som inte sticks och kliar.

Underkläderna i Sloggis ZERO Feel-kollektion är lika sköna som Sandras säng.

Med kollektionen Sloggi ZERO Feel har Sandra hittat underkläderna som gör att hon kan fokusera på allt annat som är viktigt i livet och det sista hon tänker på är sina underkläder.

– Jag använder topparna flera gånger i veckan, de är superfina under tighta kläder samtidigt som de knappt känns när man har dem på sig. Och jag älskar bodyn! Det är svårt att förklara hur len den är innan man har känt på den, men den känns som att sticka ner händerna i grädde – och den sitter perfekt under mina klänningar. Man glömmer bort att man har underkläder på sig! När gjorde man senast det?

Om man inte behöver fokusera på sina obekväma underkläder så kan man enligt dig istället fokusera på? Ja vadå?!

– Godis! Pasta! Kompisar! Vin! Musik! Allt! Som! Är! Kul!

ZERO Feel Top, 349 kr, Sloggi. ZERO Feel Hipster, 149 kr, Sloggi.