ANNONSSAMARBETE

Denimdrömmar – din guide till en perfekt fit!

Varje vår drömmer vi om att hitta drömjeansen – modellen som passar oss perfekt! Men hur vet du vilken modell som passar dig bäst? Vi guidar dig rätt!
28 februari, 2019

Att hitta sin perfekta jeansmodell är (som vi alla vet) inget som görs i en handvändning. Fler än en gång har förmodligen provrumsångesten varit kopplade till ett par jeans. Så hur hittar man sina drömjeans – utan att behöva prova igenom hela sortimentet? Vi vet.

Jeansmärket Lee har gjort jeans för kvinnor sen 1949 och tillsammans med MQ gör de det nu möjligt, och enklare än någonsin, att hitta rätt fit för alla olika kroppsformer. Oavsett om du har rak eller kurvig kroppsform, har en liten eller stor rumpa, långa eller korta ben, gillar hög eller låg midja så kommer du att hitta passformen för dig. Så varsågod: läs guiden nedan, hitta din denimdröm – och håll hårt i favoritmodellen när du väl hittat den!    

Jeansguide – så hittar du din drömpassform

Elly – figurnära med straight fit

Elly-jeansen smiter åt perfekt kring kroppen och passar både den raka kroppsformen och den lite kurvigare. Jeansmodellen har en smal och figurnära form och följer kroppens former perfekt. Vill du ha ankellängd på jeansen? Välj en modell kortare än du vanligtvis brukar.

Livsstilsbloggarna Louise Johannesson och Joanna Swica iklädda Lees Elly-jeans i svart tvätt.

 

Elly-modellen kommer också i en klassisk mörkblå tvätt.

Scarlett High – slimmade med hög midja

Skinny-jeansen är numera en modern klassiker när det kommer till jeansmodeller. Scarlett High har en rak passform och passar perfekt på dig med en kurvigare kroppsform eftersom den tajta byxan har en hög midja som gör att du slipper känslan av att jeansen konstant glider ner. Livsstilsprofilerna och grundarna av Friendcation Joanna Swica och Louise Johannesson har testat de nya jeansen från Lees vårkollektion och har valt ut sina favoriter.

– Jag vill att varenda millimeter av mina fantastiska kurvor ska framhävas så jag fastnade extra mycket för Scarlett High, säger Joanna Swica. 

Joanna Swicas favoritmodell är Scarlett High Slim medan Louise Johannesson har hittat drömjeansen i Breese New Flare.

Breese New Flare – utsvängda med hög midja

Ett par jeans med vid passform känns helt rätt våren 2019. Byxorna har hög midja och sitter tight över rumpa och lår för att bli vidare vid knäna. Modellen som släpps i mars passar de flesta. Bloggaren Louise Johannesson har valt ut jeansen som sin drömmodell.

– Långa, utsvängda med en hög markerad midja. Jag känner mig superkvinnlig! Kanske är det jeansen jag letat efter hela mitt liv, säger Louise Johannesson.

Läs mer om jeansmodellerna här