ANNONSSAMARBETE MED SPARKS

Är du en foodie som älskar att inspirera andra? Bli en del av vårt nya influencernätverk

12 okt, 2020 
AvJenny Thorell
Är du en stjärna på bakning eller personen som inspirerar vänner och följare med dina skapelser i köket? Nu letar vi efter dig som älskar att engagera andra på sociala medier och vill växa i dina kanaler. Med nya influencerplattformen Sparks får du möjligheten att skapa content för det du brinner för – och samtidigt tjäna pengar!

Vi tror att du garanterat redan är en fena på dukningar och att du älskar att skapa magi i köket – och troligtvis drömmer du om hur du kan göra din passion till ett yrke. Den nya plattformen Sparks är din inträdesbiljett till en värld som lyfter din influencerkarriär genom samarbeten med välkända varumärken. Med Sparks tjänar du som influencer pengar på det som ligger dig varmast om hjärtat – och du behöver inte ha eget företag!

Med Sparks skapar du kreativt innehåll tillsammans med våra starka varumärken inom Aller media. Om dina största intressen handlar om allt som du skapar i köket eller hur du presenterar det i form av dukningar så kommer du troligtvis få rekommendationer om att synas tillsammans med en av Sveriges största mattidningar ELLE mat & vin.

Vill du skapa innehåll för Aller medias starka varumärken? Ladda ner Sparks-appen idag!

KOM IGÅNG! – STEG FÖR STEG-GUIDE

Så här deltar du i en kampanj i Sparks-appen.

PUSH NOTIS

En pushnotis går ut så fort det går att ansöka till en kampanj hos Sparks och du som influencer ansöker om det passar ditt intresse. I appen ser du vad du kommer få betalt för kampanjen och vad som krävs i form av bilder, captions och hashtags. Du behöver inte ha eget företag för att kunna få betalt.

DU ANSÖKER

I Sparks appen ser vi på Aller media din ansökan som vi skickar vidare till kunden. Kunden väljer vilka influencers de vill gå vidare med.

BLEV DU UTVALD?

Genom en pushnotis får du reda på om du blev utvald! Du behöver bekräfta att du fortfarande är intresserad och tillgänglig under aktuell period. Om du blir utvald kommer du få instruktioner samt produkter eller kläder skickade till dig för att kunna skapa innehållet.

ARBETET FÖR INFLUENCERN STARTAR

Efter det sätter arbetet igång för dig att skapa content. Du får all information om hur du ska gå tillväga i appen.

DU SKICKAR IN DITT UTKAST

Du skickar ditt utkast till oss och får antingen ett meddelande om att det blivit godkänt eller att du måste korrigera något.

DU GÅR LIVE!

När utkastet är godkänt ser du datumet då du ska publicera.

DU FÅR BETALT

5-15 dagar efter avslutad kampanj får du betalt genom Frilans Finans. OBS! Du behöver inte ha eget företag för att få betalt.

Bli en del av Sparks – ladda ner appen idag och bli en del av vårt community!