Veganer och mjölkallergiker – samt de som helt enkelt vill dra ner på mejeriprodukterna – har nu ett nytt fikaalternativ i frysdisken. Nya Almondy Choco Delish är helt vegansk och dessutom glutenfri.
Tänk dig en riktig kladdig kladdkaka som är överdragen – och fylld – med smält mjölkchoklad. För dig som inte hinner eller orkar baka finns det nu att köpa!
De här jordnötsbollarna är lika enkla och minst lika goda som klassiska chokladbollar, men helt veganska, glutenfria och utan tillsatt socker. Det här är ett nytt favoritrecept!
Flera på ELLE-redaktionen sa att det här var en av de godaste saffranskakor de någonsin ätit – och den är verkligen grym! Receptet kommer från lilla Kea bageri i Bromma som satsar på att göra alla sina bröd och bakverk glutenfria.
Lussebullar är ett måste inför jul. Dessa lussekatter är fria från både gluten och socker, perfekt för den som är allergisk eller bara vill utesluta detta ur sin kost.
Goda nyheter, alla festglada träningsjunkies! Nu kan du få ett sexpack av att dricka ett sexpack – i alla fall om man ska tro företaget Muscle Food som ligger bakom det nya proteinölet Barbell Brew.
När den nya restaurangen Mother slår upp portarna i Stockholm är det hälsosam mat som står på menyn. Socker är helt bannlyst, till och med i desserter. Bakom satsningen står de välkända kockarna Danyel Couet och Melker Andersson.
Leila Lindholm har tagit fram ett recept på glutenfri kladdkaka. Tänk på att olika ugnar gräddar olika effektivt så därför ska man alltid testa hur kladdig kladdkakan är med en sticka för att få sitt önskade resultat.
Macarons är inte bara vackra och goda, utan även glutenfria. Ett tips när du ska baka macarons är att införskaffa en köksvåg och termometer så du kan mäta exakt mängd och temperatur, macarons gör man nämligen inte göra på en höft!