Nu lanseras ett proteinrikt öl med färre kolhydrater

17 mar, 2016 
Goda nyheter, alla festglada träningsjunkies! Nu kan du få ett sexpack av att dricka ett sexpack – i alla fall om man ska tro företaget Muscle Food som ligger bakom det nya proteinölet Barbell Brew.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nu lanseras ett proteinrikt öl med färre kolhydrater. Foto: Shutterstock
Nu lanseras ett proteinrikt öl med färre kolhydrater. Foto: Shutterstock

Öldrickande och en vältränad kropp är två ting som inte går hand i hand, men det vill det brittiska företaget Muscle Food ändra på. De har nämligen precis lanserat det proteinrika ölet Barbell Brew, för folk som tycker att ett festligt leverne är minst lika viktigt som en stenhård tvättbräda.

– Att leva hälsosamt kan vara svårt, särskilt om du tycker om att dricka med vänner. Men med vårt nya proteinrika alternativ kan vem som helt njuta av öl utan att behöva ha dåligt samvete, säger Darren Beale från Muscle Food till Mirror.

Annons

Det glutenfria lagerölet har 3,6 procent i alkoholstyrka, innehåller 92,4 kalorier och har hela 21,8 gram protein per flaska, vilket är ungefär lika mycket som en ryggbiff.

Skaparna bakom den hypade produkten menar att smaken tog månader att utveckla till perfektion.

– Med våra rigorösa smaktester har vi säkerhetsställt att den smakar som andra ölsorter, samtidigt som den innehåller 85 procent färre kolhydrater och 33 procent färre kalorier.

Läs även: Champagne hjälper dig att hålla vikten

Det proteinrika ölet Barbell Brew från Muscle Food.
Det proteinrika ölet Barbell Brew från Muscle Food.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons