ANNONSSAMARBETE MED LYKO

Tutorial: Snygga frisyrer till säsongens alla fester

25 apr, 2022 
AvEmma Castman
Snygga festfrisyrer - bästa tipsen
På jakt efter inspiration till den perfekta partyfrisyren? Då ska du definitivt läsa vidare! Här delar några av våra favoritprofiler med sig av sina bästa tips för ett drömlikt festsvall!

Med enkla knep går det att skapa vackra frisyrer som gör sig extra bra på fest. Spana in Sara Biderman, Janice Kavander och Emma Unckels enkla steg-för-steg-guider här!

Guide: Så skapar du den perfekta festfrisyren

Fixa håret som Sara Biderman

Fixa håret som Sara BidermanBrand logo
Fixa håret som Sara Biderman

Så gör du, steg för steg: Börja med att applicera Bodyguard Heat Protect Spray från ghd, och använd sedan värmeborsten ghd Rise Hot Brush för maxad volym hela dagen. Därefter adderar du Bedroom Hair från Kevin Murphy, en lätt och flexibel hårspray som bidrar till både glans och stadga.

För ytterligare stadga sprayar du håret med Kevin Murphy Session Spray och avsluta sedan med att applicera Kevin Murphy Shimmer Shine, ett vårdande glansspray som bidrar till vacker lyster utan att håret känns tungt och oljigt.

Fixa håret som Emma Unckel

Fixa håret som Emma UnckelBrand logo
Fixa håret som Emma Unckel

Så gör du, steg för steg: Applicera Leave In Molecular Repair Mask från K18 i handdukstorkat hår, en återställande behandling som reparerar, stärker och förbättrar håret samtidigt som det blir mjukt och enkelt att kamma igenom. Addera sedan Kevin Murphy Hair Resort Spray för att bygga upp volym och textur vid föning.

Maxa din värmestylingrutin med Straight and Smooth Spray från ghd och platta till topparna med den smidiga plattången ghd Unplugged Cordless Styler. Avsluta med att applicera Kevin Murphy Shimmer Shine.

Fixa håret som Janice Kavander

Fixa håret som JaniceBrand logo
Fixa håret som Janice
Fixa håret som Thérèse HellströmBrand logo
Fixa håret som Thérèse Hellström

Så gör du, steg för steg: Börja med att spraya Bodyguard Heat Protect Spray från ghd från rot till topp. Det skyddar ditt hår mot värmen från stylingverktygen och bidrar till att det ser sundare ut.

Föna sedan håret med ghd Air Professional Hairdryer och addera tillbehöret ghd Helios Hair Dryer Diffuser för perfekt formade lockar och vågor.