ANNONSSAMARBETE MED L'ORÈAL PARIS

Långa, fylliga och voluminösa fransar – hitta mascaran för just dig

06 okt, 2023 
AvAnna Neld
mascara längd volym fyllighet tips L'Oréal Paris hitta rätt
Ingen sminkprodukt gör större skillnad än mascaran. Därför är det viktigt att välja en som ger dina fransar just vad de behöver – oavsett om det är längd, volym eller fyllighet. Här tipsar vi om de bästa mascarorna för olika behov.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Advertisement

Alla fransar är olika. Vissa har längden men saknar volymen, medan andra har täta fylliga fransar men söker just längd. Ingen annan sminkprodukt gör nog så stor skillnad som mascaran – men vilken du väljer är faktiskt avgörande för slutresultatet.

Så hur väljer man rätt? Här tipsar vi om tre mascaror som alla ger olika effekt – och förklarar vilken som passar just dig bäst.

Längd, längd, längd!

Om du upplever att du har ganska många, täta fransar men att de är korta är det såklart längden du vill göra något åt. En mascara med förlängande effekt kommer att göra susen – volymen har du ju redan naturligt!

mascara telescopic längd långa tips L'Oréal Paris svart resultat

Ikoniska Telescopic mascara från L’Orèal Paris fokuserar på att förlänga fransarna och den hållfasta formulan håller den flörtiga längden på plats hela dagen. Borsten är smal och av gummi, med små borsthår, som effektivt separerar dina fransar och ger ett resultat utan klumpar.

mascara telescopic längd långa tips L'Oréal Paris svart resultat Amie Therese Hagen
Amie Therese Hagen har hittat sin perfekta mascara-match i Telescopic, som gör hennes fransar längre och separerade.

– Jag älskar verkligen Telescopics mascaraborste, den är superprecis, liten och jättelätt att använda. Mascaran gör mina fransar längre och separerade, säger Amie Therese Hagen.

ELLEs redaktör: En klassiker på mascara-marknaden – som jag älskar. När jag vill ha långa, flörtiga fransar väljer jag Telescopic. Fransarna blir drömlånga och öppnar upp ögat!

Köp Telescopic här!

Va-va-voom volume!

Du kanske har långa eller medellånga fransar men upplever att de är raka eller glesa och behöver definieras? Då ska du satsa på en mascara som markerar fransarna och ger maxad volym.

mascara Volume Million Lashes fransar volym tips L'Oréal Paris svart resultat

Volume Million Lashes från L’Orèal Paris lever helt klart upp till sitt namn. Mascaran ger vackert definierade fransar och en maxad volym – perfekt för dig som är ute efter ett intensivt resultat. Gummiborsten har både långa och korta borsthår, som ser till att varenda frans täcks och separeras, utan klumpar.

mascara Volume Million Lashes fransar volym tips L'Oréal Paris svart resultat Dorrit Boilerhauge
Dorrit Bøilerehauges favoritmascara är Volume Million Lashes eftersom appliceringen är smidig och resultatet blir precis vad hon är ute efter.

– Volume Million Lashes Mascara är väldigt smidig och mjuk att applicera. Den får verkligen mina fransar att visa sig från sin bästa sida. Jag skulle rekommendera den eftersom mina fransar blir vackert definierade och ändå separerade. Den här mascaran lever upp till sitt namn, säger Dorrit Bøilerehauge.

ELLEs redaktör: Min favorit! Den stora gummiborsten har många små borststrån och kommer därför åt varenda liten frans. Mina fransar får ordentlig volym och separeras, utan att kompromissa med längden.

Köp Volume Million Lashes här!

Fyllighet, lyft & längd

Har du kanske helt “normala” fransar, som känns lagom långa, tjocka och täta? Lyckos dig! Vilka mascaror som funkar för dig är förmodligen ganska brett, men vi rekommenderar att välja en mascara som tillför både volym och längd.

mascara Lash Paradise fransar volym längd definition fyllighet tips L'Oréal Paris svart resultat

Med Lash Paradise från L’Orèal Paris behöver du inte kompromissa med vare sig längd eller volym. Mascaran ger nämligen dina fransar 20X* mer volym och upp till 2X* mer längd – du får alltså både fyllighet, lyft och längd i samma mascara. Formulan har dessutom en vårdande effekt på fransarna och resultatet blir fransar som känns mjuka och välvårdade.

*Instrumentellt test, 24 personer.

mascara Lash Paradise fransar volym längd definition fyllighet tips L'Oréal Paris svart resultat Nicole Falciani
Nicole Falcianis perfect match är utan tvekan Lash Paradise mascara – som ger hennes fransar både längd och volym.

– Mascaran får mina ögonfransar att kännas längre och tjockare. När det gäller mascara letar jag alltid efter något som får mina ögonfransar att kännas längre men också mer fylliga. Jag har naturligt väldigt raka ögonfransar, så att få det där lilla lyftet är viktig för mig, säger Nicole Falciani.

ELLEs redaktör: En mascara som håller vad den lovar. Mina fransar får både längd och volym och den fluffiga borsten separerar – och får fransarna att se och kännas fjäderlätta. Dessutom lätt att bygga upp effekten med lager på lager.

Köp Lash Paradise här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥