ANNONSSAMARBETE MED LANCÔME

Lancôme x ELLE: En beautykväll med Emma Unckel – här är bilderna!

07 jun, 2023 
Lancôme event ELLE beauty skönhet hudvård Emma Unckel
En härlig kväll med fokus hudvård! Tillsammans med det exklusiva skönhetsmärket Lancôme höll vi ett beautyevent för våra läsare – och det var minst sagt en inspirerande kväll. Läs mer om eventet och se bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

En kväll där skönhet stod i centrum – det summerar ELLE och Lancômes beautykväll som gick av stapeln i maj! Vi bjöd in våra ELLE-läsare till ett exklusivt och lyxigt event fyllt av härligt mingel, inspiration och beautytips. Dessutom bjöds det på rykande färsk pizza och svalkande dryck. Se bilderna från den lyxiga kvällen här!

Lancôme event ELLE beauty skönhet hudvård Emma Unckel
Lancôme event ELLE beauty skönhet hudvård Emma Unckel
Lancôme event ELLE beauty skönhet hudvård Emma Unckel

Vår ELLE-profil och beautyguru Emma Unckel ledde gästerna genom kvällen. Hon delade sina allra bästa skönhetsknep, tipsade om olika hudvårdsprodukter och inspirerade alla skönhetsfantaster på plats – och delade ut priser som gästerna kunde tävla om.

På plats fanns såklart den lyxiga skönhetsjätten Lancôme som huvudsponsor av eventet. Lancôme inspirerade gästerna med sin exklusiva hudvård och erbjöd även en innovativ hudvårdsanalys med personliga hudvårdstips och effektiva skönhetsråd.

Självklart gick alla gäster hem med en fantastisk goodiebag, proppfylld med lyxig hudvård – en riktig dröm för alla beautyälskare där ute!

Tack för en härlig och inspirerande kväll!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥