ANNONSSAMARBETE MED ESSIE

Färg, färg och mera färg – här är de hetaste nageltrenderna just nu

07 aug, 2023 
AvElinor Hedgren
de hetaste nageltrenderna och färgerna just nu essie nagellack live your color pinkcore
Poppig rosa, lyxig smaragd och kaxig korall – färgglada naglar har aldrig varit hetare. Här är guiden till säsongens trendigaste nagelfärger.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Advertisement
Allt du vill veta om skinboosters – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tipsBrand logo
Allt du vill veta om skinboosters – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tips

Målade naglar är ett väldigt enkelt komplement till dina looks som gör stor skillnad. Precis som kläder och accessoarer är naglar ett effektivt sätt att uttrycka dig på när det kommer till färg. Trender kommer och går, men under sommarhalvåret är läckra och färgstarka naglar alltid på trendkartan, och såklart även den här sommaren.

Vår stora lackfavorit essie har oändligt många färgglada nagellack att välja mellan, och oavsett vad du föredrar för färger finns det nyanser att matcha varje mood & outfit. Så vårt tips är att våga experimentera mer med färgkartan – sätt mer färg på ditt liv, och inspirera andra till att göra detsamma. Här är guiden till säsongen hetaste nageltrender att hålla koll på.

pinkcore

90-talet ringde, och vi svarade! I år gjorde 90-talstrenden en riktig come back och är hetare än någonsin, speciellt den ikoniska och poppiga magenta-färgen. Vi ser den överallt – på röda mattan, i de stora modehusen och på sociala medier.

Den Londonbaserade modeprofilen Leonie Hanne har alltid stenkoll på trender och var självklart inte sen med att haka på den hypeade rosa trenden.

leonie hanne essie nagellack pinkcore pencil me in
Modeikonen Leonie Hanne älskar färg och har självklart hakat på pinkcore-trenden.
leonie hanne essie nagellack pinkcore pencil me in
Lacket pencil me in från essie har den perfekta magenta-färgen för en riktig 90-talsvibe.

Om du också vill hoppa på den glödheta trenden är essies lack pencil me in är den perfekta rosa nyansen. Den lekfulla magenta-färgen med blå undertoner är ett betydligt roligare alternativ till de mer traditionella rosa naglarna och dessutom en riktig show stopper.

Nyansen play date är en härlig färg i en lila ton som även den ger den perfekta känslan av lekfullt 90-tal. Så fin att kombinera med pencil me in för att gå all in med trenden.

essie naggellack pinkcore meganta rosa pencil me in lila play date
Essies lack pencil me in och play date är har precis rätt känsla om du vill haka på den heta pinkcore-trenden.

VARM OCH LEKFULL KORALL

Korallfärger i olika nyanser är säkert kort och en stor trend under sommaren då de passar perfekt till en solkysst hud och alla somriga looks.

essie live your color mero och alice färgglada naglar korall frilly lillies peach daquiri
Det franska paret Mero och Alice lever livet fullt ut i färg.
essie live your color mero och alice färgglada naglar korall frilly lillies peach daquiri
Frilly lillies i kombination med peach daquiri är en perfect match.

Det franska paret Mero och Alice lever livet fullt ut i färg och är kända för sina kreativa och lekfulla looks, som de älskar att komplettera med matchande naglar. Här använder de frilly lillies, ett otroligt vackert lack som har en dämpad orange nyans med en underton i korall – en riktig färgklick som hottar upp vilken look som helst.

Detta matchar de även med nyansen peach daquiri, ett lack som går mer åt det rosa hållet och för tankarna till solmogna persikor. Så fin kombo!

essie naggellack frilly lillies peach daquiri korall
Frilly lillies och peach daquiri från essie är de perfekta korallfärgerna att pryda naglarna med.

Blueberry milk

Du har säkert sett hashtaggen #BlueberryMilk på TikTok eller Instagram. Trots namnet, som ger associationer till en söt sommardrink, är detta en ny nageltrend som i skrivande stund har 4,7 miljoner visningar på TikTok. Den heta nagelfärgen, som på internet logiskt nog kallas blåbärsmjölk, är en delikat och mjölkaktig ljusblå färg som vi ser överallt just nu.

Du kan enkelt anamma trenden med essie's lack salt water happy, som är en perfekt accessoar till dina sommarlooks. Applicera det över hela nageln för den perfekta blåbärsmjölklooken, eller använd det för att skapa en fin och färgglad fransk manikyr eller vacker nail art.

essie naggellack ljusblå salt water happy blueberry milk
Lacket salt water happy för tankarna till varma sommardagar och blåbärsmjölk.

Lyxig smaragdgrön

Grönt har länge varit på trendkartan, och fortsätter att vara det även in i nästa säsong – men i en mörkare och dovare nyans. Nu är det lyxig smaragdgrön som gäller.

Nagelteknologen Sig Nuñes experimenterar med färger varje dag när hon skapar vacker och unik nail art som hon visar upp på sina sociala medier. Hennes favoritfärg just nu är unguilty pleasure – ett lack i en vacker och djup smaragdgrön nyans med blå underton. Med den här läckra statement-färgen kommer du garanterat sticka ut ur mängden.

essie nagellack live your color sig nuñes nagelteknolog smaragdgrön unguilty pleasure
Unguilty pleasure är ett otroligt lack i den trendiga smaragdgröna färgen.

Alla essies lack funkar toppen att kombinera med varandra. Låt kreativiteten flöda och skapa just dina unika och färgsprakande naglar!

nagellack live your color färgglada naglar unguilty pleasure frilly lillies pencil me in nail art

Upptäck essies alla nagellack här!