ANNONSSAMARBETE MED THE BODY SHOP

Skönhetsredaktörerna: “Wow! Den maffigaste adventskalender vi sett”

Äntligen har årets skönhetskalendrar börjat landa i butikerna. Och i år lanseras en specialare som får ELLEs och Feminas skönhetsredaktörer att bli extra imponerade – samt visa sina favoriter!

När adventskalendrarna börjar dyka upp i butikerna vet man att det inte är långt kvar till jul! Just de med skönhet har blivit otroligt populära – inte bara att ge bort i present men också för att unna sig själv en härlig godbit varje dag fram till jul.

Här har The Body Shops maffiga adventskalendrar verkligen etablerat sig som ett måste för den som vill uppleva sköna överraskningar i form av hårvårdshjältar, hudvårdsklassiker och bästsäljande kroppsvård, plus några av festsäsongens viktigaste produkter. Årets tema handlar om att sprida kärlek och glädje, systerskap och att stärka kvinnor, och i år presenteras The Body Shop den mest maxade kalendern någonsin (i limiterad upplaga och i utvalda butiker från och med 13 oktober) – Exclusive advent calendar.

Spread the joy! The Body Shops allra första Exclusive advent calendar har totalt 44 produkter att hänföras av. De fina och återanvändbara papperskalendrarna har också en liten uppmaning till handling av godhet bakom varje lucka. Exclusive advent calendar, 4195 kr (värde 6612 kr).

– Det här är den maffigaste kalender vi sett! Här finns allt man kan önska sig i badrumsskåpet, en otrolig present att ge till sig själv eller någon man vill överraska, säger Jessica Blockström, skönhetsredaktör på Femina och Carin Hellman, skönhetsredaktör på ELLE fortsätter:

Carin Hellman och Jessica Blockström, ELLEs och Feminas skönhetsredaktörer, väljer ut sina favoriter bland de 44 produkterna i den maffiga adventskalendern.

BEATA HOLMGREN

– Wow! Jag är nästan mållös över denna maffiga kalender – 44 fullsize-produkter som rymmer allt från The Body Shops klassiker i form av Body- och Lip butters, till nya Lemon-serien för händerna som kan vara livets godaste citrondoft i crème- och tvålform! säger Carin.

Här väljer skönhetsredaktörerna sina topp fem produkter (vi vill inte avslöja för många av godbitarna) i den exklusiva kalendern.

BEATA HOLMGREN

CARIN HELLMANS TOPP 5

1. British rose fresh plumping mask
En rosig, svalkande och ljuvlig ansiktsmask. En perfekt pick-me-up när huden känns glåmig och i allmänt behov av lite TLC.

2. Almond milk & honey body scrub
Förutom att doften är ren, mjuk och lätt beroendeframkallande är detta en oslagbar duo tillsammans med Body butter om man först vill peela sig mjuk och sedan fuktboosta hela kroppen med en fyllig ”yoghurt”.

3. Hemp foot protector
Åh, jag vet knappt var jag ska börja med att förklara kärleken jag känner till Hemp-serien för dess oslagbara återfuktande effekt. Här som crème de la crème för både händer och fötter.

4. British rose shower gel
Och jag ska göra en bädd av rosor – i duschen. Som att löddra upp och låta hela badrummet svepas in i den allra härligaste, bubblande rosdoft.

5. Coconut lip butter
The Body Shops Lip butter är en älskad klassiker för torra, trötta läppar – jag har en i väskan, en i jackan och en vid sängen!

BEATA HOLMGREN

Jessica blockströms TOPP 5

1 Drops of youth concentrate
Ett serum som badar huden i välgörande fukt och viktiga antioxidanter så att den ser fräschare, piggare, slätare och mer välmående ut, en av mina hudvårdsstjärnor som fungerar ihop med vilken rutin jag än testar för tillfället.

2 Lemon hand & body lotion
Den härliga fuktkrämen (och tvålen!) från årets nya hyllade handserie Lemon med lyxig citrusdoft.

Jessicas favoriter.

3 Camomille cleansing butter
Rengöring som löser upp varje liten sminkrest utan att torka ut huden.

4 Avocado Body butter
Ljuvliga klassikern som äntligen återuppstått med en rik konsistens som ändå smälter in i huden och gör den studsigare, lystrigare och mjukare.

5 Lavender pillow mist
Några puffar av den här moderna klassikern på kudden får den här stressade tonårsmamman att sova bättre.

HÄR KAN DU LÄSA MER OM THE BODY SHOPS EXKLUSIVA ADVENTSKALENDER