Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Beautyexperten testar snackisarna från TikTok – så bra är produkterna

14 sep, 2022 
smink tiktok kända skönhetsprodukter
TikTok har bjudit på många omtalade skönhetsprodukter genom åren! ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har testat snackisarna som gjort viral succé – här är produkterna värda ett köp (och dem du kan vara utan).
Annons

Sensational Sky High Mascara, Almost Lipstick Black Honey och såklart Dysons Airwrap – på TikTok har vi de senaste åren sett den ena beautysnackisen efter den andra. Det är också på TikTok som vi först ser de nya beautytrenderna – se bara på hyaluronsyra i håret, slugging och trendingrediensen niacinamid.

ELLEs beautyexpert har testat 14 virala skönhetsprodukter (som säljer slut så fort de kommer in) – men den stora frågan är om produkterna faktiskt är värda sin hype?

Mascara från TikTok, Lash Sensational Sky High – Maybelline New York

En av de absolut första och största snackisarna på TikTok var mascaran Lash Sensational Sky High som över en natt lyckades sälja slut världen över. I Sverige fick vi vänta ivrigt i dryga två månader innan den omtalade produkten lanserades. Men mascaran var verkligen värd väntan! Lash Sensational Sky High är en av tidernas bästa budgetmascara om du önskar otrolig längd, volym och separation till fransarna. Mascaran kvalade också såklart snabbt in på ELLEs bäst i test mascara som en av årets vinnare.

Annons

Concealer, Bare With Me Concealer Serum – Nyx

En annan budgetsnackis är såklart Bare With Me Concealer Serum från NYX. Concealern är något helt utöver det vanliga: ultratunn konsistens, verkar återfuktande och fastnar inte i fina linjer – och har samtidigt full täckning. Ja, Bare With Me Concealer Serum trollar bort alla spår av en dålig natts sömn, oönskad rodnad och ojämnheter.

concealer nyx tiktok
Klicka på bilden för att komma direkt till den hyllade concealern från NYX och se alla nyanser.

Essence, Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – Cosrx

TikTok har fått hela världen att öppna upp ögonen för snigelsekret – det tack vare Advanced Snail 96 Mucin Power Essence! Snigelsekret, som är en självklar favorit inom K-beauty, har otroligt många fina egenskaper och den omtalade essensen är ett måste i hudvårdsrutinen oavsett hudtyp. Återfuktar, lugnar, ger huden härlig bounce och maxar glowet – du kommer inte att bli besviken!

Annons

Omtalat läppbalsam, Almost Lipstick Black Honey – Clinique

Nya och spännande produkter i all ära, men det fina med TikTok är att även produkter med många år på nacken kan väckas till liv igen. Ett lysande exempel på det är såklart Almost Lipstick Black Honey från Clinique. Produkten som funnits på hyllan i över 50 år är den perfekta hybriden mellan läppbalsam, läppstift och läppglans – och det absolut finaste är att den framhäver allas läppfärg oavsett hudton.

Annons

Flytande rouge, Soft Pinch Liquid Blush – Rare Beauty

Kanske är det TikTok vi har att tacka för rougets stora comeback för nu kan vi konstatera att rosiga kinder som rodnar är den hetaste looken på trendkartan – se bara på trendiga sunburn blush. Soft Pinch Liquid Blush blev snabbt en viral snackis (och är också en av vinnarna av ELLEs bäst i test rouge) och är ett ordentligt pigmenterat krämrouge som smälter ihop otroligt med huden. Två dutt på vardera kind är allt som krävs!

Annons

Omtalad varmluftsborste, Airwrap – Dyson

Varmluftsborstarnas stora succé har vi helt klart TikTok att tacka! Och den absolut största snackisen, Dyson Airwrap, har över 2,7 miljarder (!) visningar under hashtagen #dysonairwrap. Men den makalösa manicken är inte helt gratis och den stora frågan är om värmeverktyget faktiskt är värd pengarna? Stylar du håret ofta är svaret utan tvekan ja, eftersom att verktyget erbjuder fem olika stylingsverktyg i en. Är du däremot enbart ute efter en locktång eller en hårfön är det bättre att spara dina pengar.

Annons

Essence med BHA-syra, 2% BHA Liquid Exfoliant – Paula's Choice

En av världens mest omtalade produkter med BHA-syra är såklart klassikern 2% BHA Liquid Exfoliant från Paula's Choice. Exfolieringen, som kan användas dagligen, gör magi när det kommer till förstorade porer och pormaskar. Enkel att använda och behöver inte tvättas av – produkten är ett måste i alla badrumsskåp.

bha syra paulas choice recension test tiktok
Klicka på bilden för att komma till BHA-favoriten från Paula's Choice.

Läppolja, Addict Lip Glow Oil – Dior

Läppglans, läppenna, läppstift och såklart läppolja – i år får läpparna full fokus och en bidragande orsak till det är såklart TikTok där de hypade läpprodukterna avlöser varandra. Diors Addict Lip Oil blev tidigt en snackis och läppoljan är den perfekta hybriden mellan vård och makeup.

Annons
läppolja dior recension test tiktok
Klicka på bilden för att komma direkt till läppoljan från Dior och se alla nyanser.

Glansvatten för håret, Elvital Dream Length 8 second Wonder Water – L'Oréal Paris

TikTok-favoriten Elvital Dream Length Wonder Water är ett magiskt glansvatten som på bara åtta sekunder trollar fram skinande längder för håret. Addera vätskan i duschen, massera in i åtta sekunder och skölj sedan ur. Nej, glansvattnet ger inte lika hållbar glans som många konkurrenter, men kostar en bråkdel av priset.

Annons

Läppstift med lång hållbarhet, Rouge Dior Forever Lipstick – Dior

Läppstift som håller hela dagen utan att lämna minsta lilla spår? Ja, det är möjlighet med Rouge Dior Forever Lipstick från Dior. Nyheten fick direkt hela TikTok att jubla och har sedan lanseringen sålt slut ungefär samma sekund som den kommit in i butik.

Puderfoundation, Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation – L'Oréal Paris

TikToks mest omtalade puderfoundation är utan tvekan prisvärda Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation från L'Oréal Paris. Produkten var också en av de första att bli en viral snackis och fick minst sagt många att tappa hakan. Det plånboksvänliga pudret har en matt finish och hög täckning och kan appliceras med den tillhörande svampen eller en puderborste. Puderfoundationen passar bäst till fet och kombinerad hud.

Hudvård från CeraVe

Ingen tackar nej till prisvärd hudvård och kanske är det också därför hudvårdsmärket CeraVe fått sådan otrolig spridning på sociala medier. En av de mest omtalade produkterna SA Smoothing Cleanser. Rengöringen, som bland annat innehåller BHA-syra, kan användas i ansiktet och på kroppen (perfekt om du har problem med bakne!). Det bästa av allt? Den kostar under 130 kronor!

cerave rengöring tiktok recension hudvård
Klicka på bilden för att komma till rengöringen från CeraVe.

Varmluftsborste, One-Step Hair Dryer & Volumizer Hot Air Brush – Revlon

Hashtagen #revlonhairdryerbrush har hela 390 miljoner visningar och lovorden tycks aldrig ta slut när det gäller Revlons One-Step Hair Dryer & Volumizer Hot Air Brush. Borsten, som såklart också finns med i ELLEs bäst i test varmluftsborste, passar alla hår och är enkle att använda. Resultatet blir ursnyggt hår med mindre friss, mer volym och snygg bounce.

Annons

Lystergivande multiprodukt, Hollywood Flawless Filter – Charlotte Tilbury

Över, under eller mixad i dina produkter – Hollywood Flawless Filter är multiprodukten med flera användningsområden som får huden att fullkomligt stråla. Produkten som har miljontals med recensioner på TikTok är inte den lättasts att få tag på – och du får förbereda dig på månader av väntan. Men när du väl har den i din hand kommer du definitivt inte att bli besviken.

Hollywood Flawless Filter hittar du här (reklamlänk).

Annons
hollywood flawless filter charlotte tilbury tiktok
Klicka på bilden för att komma till Hollywood Flawless Filter från Charlotte Tilbury.

Foto: TT

Se också: Se höstens stora hudvårdstrenderBrand logo
Se också: Se höstens stora hudvårdstrender

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons