Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Rouge Dior Forever Lipstick går viralt på TikTok – här är allt du behöver veta

25 aug, 2022 
läppstift dior tiktok
Är du redo för ytterligare en viral beautysnackis? Efter Cliniques Almost Lipstick Black Honey kommer nu nästa succé. Här är allt om det otroliga (!) läppstiftet som sitter felfritt hela dagen!
Annons

TikTok står för en hel del beautysnackisar – se bara den omtalade succén med Almost Lipstick Black Honey från Clinique och Hailey Biebers otroliga Glazed Donut Nails.

Nu är det dags att skriva upp ytterligare en produkt på inköpslistan. Vi pratar såklart om nya snackisen Rouge Dior Forever Lipstick från Dior. ELLEs beautyexpert har testat läppstiftet och är minst sagt imponerad. Här är allt du behöver veta om läppstiftet som lovar 16 timmars hållbarhet och får hela TikTok att jubla.

Viralt läppstift på TikTok

Otroligt krämig, fantastiska pigment och en sammetslen känsla på läpparna –Dior har gjort det igen! I våras blev den berömda läppoljan från märket en stor snackis, men nu får den lämna plats åt Rouge Dior Forever Lipstick. Det här läppstiftet har nämligen allt och lite till!

Annons
@erinduganjurchak

☠️LMAO☠️we may have been tipsy but at least I remembered to film #diorlipstick #makeup

♬ Bad Decisions - benny blanco & BTS & Snoop Dogg

Rouge Dior Forever Lipstick – omtalade läppstiftet från Dior

Förutom en fin och generös färgskala (där nyansen 100 är den mest omtalade), så har också läppstiftet en otroligt mjuk och krämig formula som gör appliceringen okomplicerad och resultatet perfekt. När produkten torkar in blir resultatet semimatt, utan att kännas torr på läpparna. Men det mest unika med stiftet är den fina hållbarheten – och att läppstiftet har absolut noll så kallad transfer. Läppstiftet håller sig verkligen på plats hela dagen utan att lämna spår på varken kaffekoppar eller vattenflaskor.

Ja, läppstiftet kostar en slant, men är det ett läppstift du ska ha i necessären är det denna du ska investera i. För kom ihåg – ett bra läppstift är precis lika viktigt som den lilla svarta i garderoben.

läppstift från dior lång hållbarhet
Klicka på bilden för att komma direkt till läppstiftet.

Foto: Imaxtree

Annons
ELLE Beauty: Min rutin – med Chloé SchutermanBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Chloé Schuterman
Annons