Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Så gör du Hailey Biebers omtalade naglar hemma – steg för steg glazed donut nails

10 aug, 2022 
hailey bieber naglar glazed donut nails
Hailey Biebers Glazed donut nail har fått internet att braka! Här är allt du behöver veta om den virala manikyren och produkterna som nagelproffset använde för att skapa looken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Med närmare 172 miljoner visningar på TikTok är Hailey Biebers pärlemorskimrande naglar utan tvekan årets mest omtalade manikyr (som vi spår kommer att leva kvar länge). Och manikyren går faktiskt att få till felfritt hemma.

Här är allt du behöver veta och produkterna du behöver för att lyckas med den glaserade nagellooken.

Hailey Biebers naglar glazed donut nails

Manikyren som är gjord av den kända nagelterapeuten Zola Ganzorigt, vars kundkrets består av bland annat Kendall Jenner, Vanessa Hudgens och Penélope Cruz, gjordes först inför Met-galan 2022.

Men det dröjde något innan naglarna, som fått namnet Glazed donut nails, fick sitt stora genombrott. Det var först när Hailey själv syntes fronta kampanjbilderna för sitt nya märke Rhode skin, som manikyren blev en viral snackis.

glazed donut nails hemma – steg för steg

Men vad är då Glazed donut nails? Precis som namnet tyder går manikyren ut på att ge en glaserad look till naglarna. Det får du till genom att lägga en mjölkaktig basfärg, ett lätt skimmer – och såklart toppa med megaglans. Här är produkterna som Zola Ganzorigt använde, och så får du till looken hemma.

Annons

1. Som alltid när du gör en manikyr är det viktigt att lägga en noggrann bas för att nagellacket ska hålla bättre och längre. Zola Ganzorigt använde ett gellack från OPI som ska härdas i UV-lampa, men en variant av denna är Natural Nail Base Coat som fungerar som ett vanligt nagellack.

Baslack, Natural Nail Base Coat – OPI

Natural Nail Base Coat hittar du här (reklamlänk).

2. Hemligheten för att lyckas med Glazed donut nails är nagellacket Nail Lacquer i nyansen Funny Bunny, enligt manikyristen.

Mjölkaktigt nagellack, Nail Lacquer Funny Bunny – OPI

Nail Lacquer i nyansen Funny Bunny hittar du här (reklamlänk) och här (reklamlänk). Men skynda, nagellacket säljer slut snabbt och just nu finns få i lager. Du kan också bevaka nagellacket här (reklamlänk) och här (reklamlänk).

Annons
hailey bieber naglar trend milky nails
Klicka på bilden för att komma direkt till nagellacket.

En liknande nyans från samma märke är också Alpine Snow. Den hittar du här (reklamlänk) och här (reklamlänk).

Nagellack, Patent Shine 10X Nail Lacquer Cotton Buds – Butter London

En annan variant som ger liknande effekt är ett lager av Patent Shine 10X Nail Lacquer i nyansen Cotton Buds. Här hittar du nagellacket (reklamlänk).

milky nails nagellack manikyr
Klicka på bilden för att komma till nagellacket från butter London.

3. För att få den skimriga effekten på naglarna använder Zola Ganzorigt ett silverfärgat chromepuder från OPI. Att lyckas med chromepuder hemma kan vara något trixigt, därför är det viktigt att tänka på att ta ytterst lite produkt och gnugga in med en liten svamp-applikator och härda helst med LED-lampa.

Annons

Chromepuder, La chrome Silver – L.Y.X Cosmetics

L.Y.X Cosmetics La Chrome Silver ger en lätt, metallisk look till naglarna. Tänk på att inte använda för mycket produkt eftersom målet är en hint av skimmer. Här hittar du pudret (reklamlänk).

Skimrande nagellack, Luxeffects Pure Pearlfection – Essie

Ett annat alternativ för att få naglarna att glimma är med hjälp av ett skimrande nagellack. Favoriten Luxeffects i färgen Pure Pearlfection från Essie är enkel att applicera, torkar snabbt och ger det perfekta, subtila skimret! Här kommer du direkt till nagellacket (reklamlänk).

Annons
skimrande nagellack essie
Klicka på bilden för att komma direkt till nagellacket från Essie.

Set för glazed donut nails, Ballet slippers+Iced Out FX Filter Top Coat – Essie

Den storsäljande nagelfavoriten Ballet slippers och nya Iced Out FX Filter Top Coat är också toppen om du vill skapa en glaserad holographic-effekt. Här kommer du till kitet (reklamlänk) – men skynda – det säljer slut snabbt!

essie glazed donut nails
Klicka på bilden för att komma till setet från Essie.

4. Avsluta med att ge naglarna en maxad glans med hjälp av ett topplack med glossfinish. Sedan har du skapat den perfekta manikyren i ren Hailey Bieber-anda!

Annons

Glansigt topplack, Infinite Shine Pro Stay Gloss Top Coat – OPI

Hemmavarianten på det nagellack som Hailey Biebers manikyrist använde, Infinite Shine Pro Stay Gloss Top Coat, finns att köpa här (reklamlänk).

Läs mer om naglar på elle.se

Fransk manikyr är tillbaka – så lyckas du hemma steg för steg

Sveriges nageldrottning Frida Selkirk tipsar – så får du fina naglar hemma

Årets bästa gellack att använda hemma – vinnarna av bäst i test

10 inspirerande vårlooks från stilikonen Hailey BieberBrand logo
10 inspirerande vårlooks från stilikonen Hailey Bieber

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons