Skonsamma och återfuktande dagkrämer för vintertorr hy

Dagkrämer för torr och känslig hy med spf
Under vinterhalvåret är det lätt att huden tar mer stryk än vad vi kan tro. Därför kan det vara värt att investera i bra hudvård som är anpassad för dig. Här tipsar vi om ansiktskrämer som är speciellt anpassade förr torr och känslig hy.
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Under vintertider är det lätt att huden känns stram och torr på grund av det kalla (och växlande) klimatet. Temperaturskillnaden som sker när vi pendlar mellan minusgrader utomhus till värmen inomhus kan nämligen påverka huden mer än vad vi tror.

Annons

Även om vi anpassar oss efter vädret och klär på oss kläder för att inte frysa så är det svårt att skydda huden i ansiktet på samma sätt. Därför kan det vara bra att investera i hudvård som kan hjälpa oss på traven.

Hudvård för känslig och vintertorr hud

Investera i en dagkräm som kan skydda din hud i vinter och hjälpa den att hålla sig återfuktad och fräsch hela dagen. Nedan har vi listat ett par produkter som kan vara värda att slå ett extra slag för. Scrolla ner för att hitta dina nya favoriter!

 

Annons

Ansiktskräm från FilorgaMultiverkande dag- och nattkräm som ska återuppbygga hudens naturliga egenskaper för att ge lyster och ett sammetslent resultat, från Filorga. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) . dag- och nattkräm för känslig hy

Fuktighetsbevarande ansiktskräm för torr och känslig hy som kan användas som både dag- och nattkräm, från Rosenserien. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Dagkräm för torr hudLystergivande dagkräm med anti-age effekt för mycket torr hud, från Clarins. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Fuktkräm från Loreal ParisÅterfuktande kräm för ansiktet som passar torr och känslig hud, från L’Oréal Paris. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Solskyddsfaktor i vinter?

Tips! Glöm heller inte solskyddsfaktorn i vinter, inte minst under de dagarna då solen faktiskt står som högst (även om de är få).

Annons

Det är nämligen lätt hänt att vi bränner oss i ansiktet under vinterhalvåret då vi mest förknippar solskyddsfaktorn med sommar och sol. Men vintersolen är minst lika stark och vi behöver skydd även nu.

Fuktkräm som innehåller spf för känslig hy

Fuktgivande ansiktskräm med SPF 25 som passar dig med torr och känslig hy, från Eucerin. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Dagkräm med spf

Anti-stress dagkräm med SPF 15 för extra torr eller känslig hy, från Lancôme. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Läs mer: 

Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar