Veckans horoskop vecka 29: Så blir 15/7 - 21/7 för ditt stjärntecken

10 jul, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
stjärnhimmel
Felicia Stålkrantz Baurén
Veckan inleds med väldigt lugna energier för att sedan trappas upp och avslutas med en Fullmåne i Stenbockens tecken på söndagen. ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig veckans horoskop för vecka 29.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #2 - Merkurius retrogradBrand logo
ELLE Astro #2 - Merkurius retrograd

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med en känsla av brådska. Det känns som att du står på gränsen till att förlora något, men du vet inte riktigt vad. Onsdagen handlar om att komma framåt, antingen i ett projekt eller kanske en resa eller utflykt. Torsdagen blir en rolig och social dag medan fredagen fokuserar på pengar. Under lördagen gör du gärna saker på egen hand. På söndagen är det Fullmåne i Stenbockens och det får dig att fatta beslut i frågor som rör karriär och pengar. Det blir den knuff som du behöver.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med många heta känslor. Om du arbetar så gör dina kollegor rätt i att hålla sig undan, särskilt på måndagen. Tisdagen handlar om passion medan onsdagen blir en lättsam dag där du fokuserar på saker som du tycker är roliga. Torsdagen handlar om att lägga kraft och energi på aktiviteter som du gillar att göra. Fredagen blir en intensiv men rolig dag som börjar tidigt och slutar sent. Lördagen handlar om återhämtning med söndagen kan bjuda på ett unikt erbjudande.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir en dag då du överväger att inte kliva upp ur sängen, du är in i själen trött den här dagen. Tisdagen och onsdagen blir lugna men ändå aktiva dagar. Är du ledig så har du en mängd olika saker inplanerade. På jobbet kan du få ta över en kollegas jobb när hen är på semester. Torsdagen handlar om att vara spontan medan fredagen riktar in sig på mer praktiska uppgifter och ett långsiktigt planerande. Helgen blir bra dagar, särskilt om den innehåller någon form av tävlingsmoment.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med mycket Vatten i ditt tecken och det kan göra dig känslomässigt labil. Fatta inga beslut rörande relationer eller förhållanden de här dagarna. Under onsdagen byts vattnet mot eld och du känner att du vill prova på nya saker. Under torsdagen är du ovanligt äventyrlig och du tenderar att ta en del risker den här dagen. Fredagen handlar om att låta förnuftet styra medan lördagen fokuserar på familjen och nöjen. Under söndagen kan Fullmånen driva på ett beslut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en personlig inledning på veckan där du har lätt för att knyta an till nya människor. Tisdagen handlar om ett löfte, medan onsdagen blir en utmaning på många sätt. Torsdagen bjuder på bra energi och hjälper dig att driva igenom projekt, både privat och på jobbet. Fredagen är dagen då du inte säger nej till någonting. Du är spontan och nyfiken vilket får dig att testa det mesta. Lördagen blir en lugn dag då du funderar en del över ett dilemma som du har. Söndagen handlar om pengar.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en känslomässigt rätt så turbulent måndag där du fattar en del dåliga beslut. Tisdagen handlar om att göra om och göra rätt. På onsdag kommer det in mer dynamik i ditt horoskop. En bra dag att påbörja en semester eller en resa. Torsdagen handlar om att vara impulsiv och ta dagen som den kommer. Fredagen bjuder på intressanta möten och vackra miljöer medan lördagen fokuserar på avkoppling och att njuta av livet. Under söndagen kan Fullmånen få dig att tvärvända i en viss fråga.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du följer ditt hjärta under måndagen och tisdagen. Det finns mycket passion och glädje i ditt tecken de här dagarna. Onsdagen handlar om att vara social och träffa roliga människor. Torsdagen blir en aktiv dag som passar bra till sport och andra fysiska utmaningar. Under fredagen säger du tvärt nej till ett erbjudande. Lördagen handlar om att välja sin egen väg och stå för sina val medan Fullmånen på söndagen uppmuntrar dig att fortsätta framåt på den väg som du valt att gå.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns väldigt mycket Skorpion i ditt tecken under måndagen och tisdagen vilket gör dig känslomässigt mottaglig för både en flirt och mer fysisk uppvaktning. Onsdagen handlar om att kunna gå från att vara mest med en partner eller vän till att bli social i en större grupp. Torsdagen handlar om att testa på saker, oavsett om det är på jobbet eller privat. Under fredagen går du in i en privat bubbla medan lördagen handlar om en hobby som du har. Söndagen bjuder på en familjekonflikt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du gör det krångligare än det behöver vara under måndagen. Det blir en dag då du inte väljer den lätta vägen. Tisdagen handlar om att vara trogen sin vision medan onsdagen bjuder på lättsam underhållning, ett spännande möte och ett beslut. Torsdagen blir en dag då du är spontan och gör det som faller dig in medan fredagen blir tvärtom, då följer du troget ett i förväg uppgjort schema. Lördagen handlar om familjemys medan söndagen bjuder på ett val och en inre konflikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan ganska behagligt. Även om du har saker som du ska göra, så finns det en hel del tid till att vara spontan. Tisdagen kan bli ganska stressig, men samtidigt har du väldigt trevligt med en ny bekantskap. Onsdagen handlar om att göra något med en släkting medan torsdagen bjuder på en logistisk utmaning. Här gäller det att kunna vara flexibel. På fredagen har du roliga aktiviteter på kvällen som innefattar god mat och trevligt sällskap. Helgen handlar om något du vill göra i framtiden.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att landa i ett praktiskt problem. Det här är en utmaning som kräver en hel del av din fantasi. Tisdagen blir ganska monoton medan onsdagen bjuder på miljöombyte och trevligt sällskap. Torsdagen handlar om att lära sig kommunicera med en individ som har ett annorlunda sätt att uttrycka sig på. Fredagen blir riktigt glamorös och social medan lördagen till stor del blir lugn och skön. Under söndagen kan Fullmånen få dig att fatta flera ekonomiska beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en tvekan hos dig i början av veckan som har med kärlek eller relationer att göra. Tisdagen handlar om att lita på din magkänsla medan onsdagen blir en rolig och aktiv dag som med fördel tillbringas utomhus. På torsdagen tillåter du dig att vara spontan och lite busig. Det blir en dag då du gör det som faller dig in. Under fredagen är du bestämd, särskilt när det kommer till saker du inte vill göra. Lördagen handlar om lyx och flärd medan söndagen till stor del kretsar kring ett köp eller en försäljning.

ELLE Astro #3 - Venus, kärlekens planetBrand logo
ELLE Astro #3 - Venus, kärlekens planet
Annons