Fyra stjärntecken som har extra tur i kärlek i sommar

17 maj, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
tur i kärlek taylor swift
TT
Oväntade möten, eldig passion eller långsiktig stabilitet. ELLE listar fyra stjärntecken som har extra tur i kärlek sommaren 2024 och som kan vänta sig en stor förändring i kärlekslivet inför hösten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärnteckenBrand logo
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärntecken

Sommaren 2024 bjuder på speciella astrologiska händelser som ger vissa stjärntecken extra tur i kärlek. ELLE listar fyra stjärntecken som kan vänta sig en spännande, passionerad och romantisk sommar – baserat på ELLEs stora sommarhoroskop.

taylor swift och travis kelce stjärntecken
Taylor Swift är född i Skyttens tecken – och har extra tur i kärlek sommaren 2024.Julio Cortez

Skorpionen (23/10–21/11)

Ledord: Överraskande möten och tydlighet för framtiden

För Skorpionen kommer mitten av juli att bjuda på en spännande och oväntad händelse tack vare Uranus, planeten för det oförutsägbara. Händelsen, som ser ut att involvera ett passionerat möte, kan komma att förändra hela din syn på kärlek och relationer. För Skorpioner i relation kommer mötet väcka tankar om deras nuvarande förhållande. Det är en signal om att något behöver förändras – kanske att ta relationen till en ny nivå. Augusti blir en månad full av passion och romantik, och fullmånen i september ger klarhet och tydlighet för framtiden.

Annons

Tvillingarna (21/5–20/6)

Ledord: Passionerad relation som leder till balans

Med Jupiter i ditt tecken under sommaren 2024, är Tvillingarna i en period av snabb utveckling och potentiellt omvälvande förändringar. I början av sommaren kan Jupiter ge dig en ny relation fylld av passion och intensitet. Men trots att intensiteten kan kännas överväldigande initialt kommer du lära dig att baalnsera din önskan om en lekfull flirt med din partners behov av snabba och stora steg framåt i relationen. I augusti, efter en period av tvivel och reflektion, hittar ni ett sätt att fokusera på nuet, vilket gör att ni kan njuta av er relation utan att rusa framåt. Slutet av sommaren markerar en tid där relationen utvecklas i den riktning du önskar, med ett avgörande beslut om framtiden.

Skytten (22/11–21/12)

Ledord: Spontana äventyr och lekfull romantik

Skytten kan se fram emot en sommar full av rolig och lättsam romantik. En flirt på arbetsplatsen eller i nära vänskapskretsen kan utvecklas till något mer, tack vare er gemensamma humor och äventyrslust. Vad som börjar som en rolig lek kan snabbt utvecklas till något mer seriöst om ni låter er svepas med av nuet. Med Jupiter som styrande planet, finns en tendens att leta efter djup och sanning, vilket kan göra relationen mer meningsfull över tid. Men kom ihåg att inte ta det hela för allvarligt. Sommaren ger Skytten en chans att njuta av en härlig romantisk resa utan att lägga för mycket press på framtiden.

Annons

Vattumannen (20/1–18/2)

Ledord: Stora förändringar och livsförändrande beslut

För Vattumannen innebär sommarens planetära konjunktioner mellan Jupiter och Uranus stora möjligheter till omvälvande förändringar. Mars energi under juli och augusti ger en kreativ styrka som kan användas för att utveckla långsiktiga, meningsfulla relationer. Om det finns någon du länge haft i tankarna, är det nu dags att ta initiativet. Våga kasta dig ut – och du kommer få allt du önskat tillbaka. Jupiter hjälper till att berika dina relationer, vilket gör att du kan ta steget till nästa nivå utan att behöva känna rädsla för att uttrycka dina behov. Sommaren 2024 blir en tid för Vattumannen att göra stora, livsförändrande beslut som kommer att påverka deras kärleksliv positivt under många år framöver.

Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärnteckenBrand logo
Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärntecken
Annons