4 stjärntecken som kommer ha extra mycket tur under 2024

14 dec, 2023 
AvPenellope Ness
4 stjärntecken som kommer ha extra mycket tur under 2024
Under 2024 kommer det finnas fyra tecken som kan uppleva extra mycket tur, enligt stjärnorna. Vi listar dem här och hur de kan dra nytta av det kommande kosmiska året!
Annons
Min look #5 - AwaBrand logo
Min look #5 - Awa

Året närmar sig sitt slut, och det är ett perfekt tillfälle att reflektera över dina kommande nyårslöften. Om du tillhör något av de fyra stjärntecken som kommer att ha lite extra tur under det kommande året, kan det vara bra att veta vad du kan vänta dig under 2024 (enligt stjärnorna).

Under 2023 var topparna höga och dalarna djupa, men enligt astrologin för 2024 finns det en chans att börja på nytt.

4 stjärntecken som kommer att ha tur 2024

4 stjärntecken som kommer ha tur 2024

Det här året driver dig mot revolutionära strävanden, så bli inte förvånad om ditt liv, och resten av världen, ser väldigt annorlunda ut när vi når 2025. Här är fyra tecken som kommer att uppleva lite extra tur under årets gång.

Annons

Väduren

Du är underbar precis som du är, kära Vädur, men 2024 kan vara året då du bestämmer dig för att återuppfinna dig själv. Detta är särskilt sant i början av året, en period som stimulerar din inre eld och vilja att lyckas. Pluto kommer att återvända den 20 januari och erbjuda dig chansen att omvandla dina framtida mål, liksom din känsla av tillhörighet i världen.

Det finns en stor chans att du uppnår allt du har satt som mål att åstadkomma 2024. Mars, din styrande planet, kommer så småningom att gå samman med Pluto i Vattumannen som ger dig extra kraft. Se till att klargöra dina mål så att du kan dra nytta av denna effekt.

Oxen

I år kan du som Oxe ladda upp din relationssektor från och med den 25 mars. Lägg åt sidan det som har hindrat dig från att vara dig själv, eftersom detta motsvarar ett grönt ljus från kosmos. Ett spännande nytt kapitel i livet väntar, då du kommer att ges möjlighet att ta tillbaka din kraft och befria dig från bedrägliga energier du omedvetet har bundit dig till. Det är hög tid att bryta loss!

Annons

En uppfriskande konjunktion mellan Jupiter och Uranus den 20 april kan överraska dig med en oväntad vinstvåg, vilket leder dig mot en ny ekonomisk väg. Det blir inte mycket mer överflödigt än så här.

Tvillingarna

Du som Tvilling söker intellektuell stimulans, och 2024 kommer att erbjuda dig oändligt med idéer och visdom. Pluto återvänder till Vattumannen den 20 januari och återupptar sin livsförändrande resa med äventyr och tro. Om du arbetar inom media kommer din förmåga att påverka massorna och utvidga din uppfattning om världen att få en skjuts.

Gör dig redo för en förändring vid vårens ankomst. Månförmörkelsen i Vågens tecken den 25 mars och solförmörkelsen i Väduren den 8 april kan tända en ny passion, eller kanske till och med en ny romantisk koppling. Att skaffa nya gemenskaper med likasinnade individer, antingen personligen eller via sociala medier, är också en möjlighet.

Stenbocken

Om livet känts tufft, oroa dig inte kära Stenbock. Pluto kommer äntligen att avsluta sin resa genom ditt stjärntecken den 20 januari, där den har utmanat din självuppfattning sedan 2007. Man kan lugnt säga att du har genomgått tillräckligt med transformation för en hel livstid.

Annons

I början av året kan en oväntad kärlek rycka i ditt hjärta, och inspirera en helt ny kreativ passion. Men vänta, det blir bättre! Venus kommer så småningom att möta Jupiter den 25 maj som kommer att föra med sig romantik och överflöd i ditt liv. Denna energi är också mycket bördig, vilket gör den idealisk för födelsen av något nytt i ditt liv, inklusive barn om du är intresserad av att bli förälder.

Foto: TT

Källa: Stylecaster

Annons