Oxen – stjärntecknets personlighet, kärlek och karriär

14 okt, 2022 
Oxen – allt om stjärntecknets personlighet, karriär och kärlek
Är du en pålitlig, lugn och stabil person? Då kan du vara en oxe! Här är allt du behöver veta om stjärntecknets egenskaper, karriär och kärleksliv.
Annons
Video: Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Video: Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Är du född mellan den 20 april och 21 maj? Hurra, då är du en oxe! Oxen styrs av planeten venus och är ett jordtecken. Vi reder ut allt om stjärntecknets egenskaper, karriär, kärleksliv och mycket mer!

Oxens EGENSKAPER

Oxen är jordnära, praktisk och envis. Du är en livsnjutare av rang och älskar god mat, dryck, konst, musik och skönhet i alla dess former. Ibland kan du vara lite materialistisk. Dina positiva egenskaper är att du arbetar hårt, är stark och uthållig. Däremot blir du lätt inrutad och har svårt att se saker ur andra personers perspektiv. Våga släpp lite på tyglarna och lyssna på dina nära och kära. Låt andra få ta plats utan att vara dömande – då blir dina relationer starkare.

Annons

Styrkor: Envis, hög arbetsmoral, självsäker, ambitiös, lugn, praktisk och tålmodig.

Svagheter: Passivt aggressiv, dömande, svårt att ta kritik och vill alltid ha rätt.

OXENS KARRIÄR

Regler, rutiner och trygghet är viktigt i oxens arbetsliv. Allra helst vill du ha ett stabilt jobb där du tjänar bra. Som oxe är du noggrann, metodisk och målinriktad. Oxen har en hög arbetsmoral och ser till att fullfölja sina arbetsuppgifter från start till mål. Du lämnar ingenting åt slumpen. Oxen är självständig och föredrar att göra saker på sitt sätt. Vad många inte vet är att stjärntecknet har ett öga för visuellt skapande och passar därför bra inom kreativa yrken som grafisk designer.

Yrken som passar dig: Musiker, arkitekt, konsthandlare, blomsterhandlare, jordbrukare, eller egen företagare.

Oxens SEX- OCH KÄRLEKSLIV

Den romantiska och omtänksamma oxen tror på livslång kärlek. Du älskar vardagslyx och den perfekta dejten inkluderar en mysig middag med god mat och dryck. Du har ett stort behov av romantik, älskar beröring men kan också vara lite svartsjuk. Du ogillar förändringar och trivs bäst i en lugn och trygg tillvaro.

Annons

Oxen står gärna i centrum och tar på sig ledarrollen – oavsett om det är på jobbet, bland vännerna eller i sängen. Om du vill krydda sexlivet lite är dirty talk ett hett tips! När oxen sätter ord på sina sexuella drömmar öppnas det upp för en ny nivå av njutning. Våga prata och sexta mer med din partner eller crush!

STJÄRNTECKEN SOM OXEN PASSAR BÄST IHOP MED

Oxen – För en person född i oxens tecken kan en annan oxe vara en sann själsfrände. De matchande stjärnbilderna passar ihop på ett grundläggande och kärleksfullt plan.

Kräftan – Det här tecknet kan tillfredsställa oxens känslomässiga behov och deras personligheter och energier kompletterar varandra.

Annons

STJÄRNTECKEN SOM OXEN PASSAR SÄMST IHOP MED

Lejonet – Lejonet är alldeles för krävande för oxens behov av egentid och behöver ständigt stimulans för att inte tröttna.

Vattumannen – Även om oxen gillar regler och traditioner kan vattumannen vara lite väl fyrkantig för dig.

FAKTA OM Oxen

Tarotkort: Påven som symboliserar struktur, ordning och traditioner.

Månadssten (för april): Diamant.

Månadssten (för maj): Smaragd.

Känsligaste kroppsdel: Halsen, nacken, rösten.

Växt: Ros och prästkrage.

Lyckodjur: Orm.

Nyckelord: Styrka.

Turdag: Fredag.

Symbol: Tjuren.

Motto: Jag äger!

Element: Jord.

Planet: Venus.

Metall: Koppar.

Färg: Guld.

Lyckotal: 6.

Kända oxar: Gigi Hadid, Miranda Kerr, Lily Allen, Megan Fox, Jessica Alba, Adele och Cher.

Gigi Hadid är född den 23 april och är oxe.

Läs mer:

Illustration: Michelle Eismann

Annons