Tvillingarna – stjärntecknets personlighet, kärlek och karriär

27 okt, 2022 
Allt om tvillingarnas stjärntecken.
Vilka är tvillingarnas positiva och negativa egenskaper? Och hur ser stjärntecknets kärleksliv och karriär ut? Här är allt du behöver veta!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Det här är ditt kinesiska stjärntecken – och dina egenskaperBrand logo
Video: Det här är ditt kinesiska stjärntecken – och dina egenskaper

Är du född mellan den 20 maj och 21 juni? I så fall är du en tvilling! Tvillingarna är ett lufttecken och styrs av kommunikationsplaneten Merkurius. Vi listar allt du vill veta om stjärntecknets egenskaper, karriär, kärleksliv och mycket mer!

Tvillingarnas EGENSKAPER

Tvillingen kännetecknas av sin lekfullhet och flexibilitet. Du är dessutom nyfiken, kvicktänkt och underhållande. Det är helt enkelt alltid kul att umgås med dig! Tvillingen är ett socialt geni och har lätt för att uttrycka sig. Däremot kan man ibland nästan uppfatta dig som två olika personer, då du från den ena till den andra dagen kan ändra åsikt. Dock betyder inte det att du är falsk, snarare tvärtom. Du är genuin och har ett gott hjärta.

Annons

Styrkor: Genuin, älskvärd, uttrycksfull, intelligent och flexibel.

Svagheter: Falsk, obeslutsam, opålitlig och otålig.

Tvillingarnas KARRIÄR

Personer födda i tvillingarnas tecken är intelligenta, snabblärda och påhittiga. Du blir lätt rastlös och har dessvärre inte tålamodet för att gå en lång utbildning. Tvillingen behöver variation i sin vardag och vill att det ska hända saker hela tiden. Din kommunikativa förmåga gör att du passa bra inom mediebranschen. Kanske kan yrken som journalist eller författare vara något för dig? Din äventyrliga sida gör att du dessutom skulle kunna ha ett jobb där du reser mycket. Men oavsett arbetsplats sprider du alltid en härlig energi och är rolig att jobba med.

Yrken som passar dig: Journalist, författare, dramatiker, reporter, lärare eller yrken där man får resa mycket.

TVILLINGARNAS SEX- OCH KÄRLEKSLIV

Tvillingens älskar äventyr och vill inte ha en lugn dejt på ett och samma ställe. Drömdejten skulle därför kunna vara att gå på en rundvandring eller ta en cykeltur för att upptäcka nya platser. Du har lätt för att bli förälskad men du tappar också snabbt intresset.

Annons

I sängkammaren är tvillingen öppen, nyfiken och otroligt energisk. Du kan ha svårt för att slappna av, men för att uppnå maxad njutning är det viktigt att du är i nuet. Tvillingen gillar omväxling och föredrar en partner som tar initiativ och vågar experimentera. Om du vill krydda sexlivet är rollspel och dirty talk ett hett tips!

STJÄRNTECKEN SOM tvillingarna PASSAR BÄST IHOP MED

Kräftan – Precis som tvillingen är kräftan romantisk och tror på den stora kärleken. Dessutom förstår de varandra utan och innan.

Vågen – Både vågen och tvillingen njuter av fysisk och mental stimulans och de kompletterar varandra, samtidigt som de aldrig tröttnar på varandra.

STJÄRNTECKEN SOM tvillingarna PASSAR SÄMST IHOP MED

Skorpionen – Personkemin i den tidiga dejtingfasen går inte att ta miste på och även om det heta flirtandet till en början verkar båda gott brukar det gå åt skogen när det ska bli seriöst.

Jungfrun – Jungfrun är alldeles för tyst och tillbakadragen för den äventyrliga tvillingen som snabbt blir frustrerad och tröttnar.

Annons

FAKTA OM tvillingarna

Tarotkort: De älskande som symboliserar tvillingens många sociala kontakter och vänliga attityd.

Månadssten (för maj): Smaragd.

Månadssten (för juni): Pärla/Månsten.

Känsligaste kroppsdel: Armar, hals och lungor.

Växt: Liljekonvalj.

Lyckodjur: Häst.

Nyckelord: Kommunikation.

Turdag: Onsdag.

Symbol: Tvillingarna.

Motto: Jag tänker!

Element: Luft

Planet: Merkurius.

Metall: Kvicksilver.

Färg: Gul.

Lyckotal: 5.

Kända tvillingar: Adriana Lima, Angelina Jolie, Nathalie Portman, Heidi Klum, Mary-Kate och Ashley Olsen.

Ashley och Mary-Kate Olsen föddes den 13 juni i tvillingarnas tecken.

Illustration: Michelle Eismann

Läs mer:

Se också: Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärnteckenBrand logo
Se också: Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons