Den bästa sexställningen för dig – baserat på ditt stjärntecken

03 okt, 2022 
AvEmma Castman
Sexställning baserat på stjärntecken
Doggy style, missionären eller kanske boxen? Enligt astrologin finns det en sexställning för varje stjärntecken. Spana in din bästa position här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärnteckenBrand logo
Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärntecken

Sex är personligt, men tänk om din dragning till 69:an eller missionären ändå har lite med ditt horoskop att göra… Spana in listan nedan och ta reda på den bästa sexpositionen för just ditt stjärntecken!

Kanske stämmer det klockrent – och om inte får du möjligen upp ögonen för en ny favorit?

Astro: Sexställningen som passar ditt stjärntecken bäst

Väduren – Lutande mot väggen

Som det passionerade och impulsiva tecken du är trivs du bäst när det är en snabbis med en twist. I sovrummet, hos en vän eller ute på fest. Nej, platsen spelar ingen roll – det är upplevelsen som räknas. Lyft upp den enas ben, tryck varandra mot väggen och dela intensiva kyssar. Bättre kan det knappast bli?

Annons

Oxen – Omvänd cowgirl

Oxen älskar att stå i centrum och tar gärna på sig ledarrollen – oavsett om det är på jobbet, bland vännerna eller i sängen. Genom att rida din partner med ryggen vänd mot hen maxar ni njutningen samtidigt som du visar vem som bestämmer.

Tvillingarna – Doggy style

Tvillingarna är otroligt energiska vilket gör Doggy style till den perfekta sexställningen. Den möjliggör nämligen för tecknet att få utlopp för allt bränsle som finns i kroppen! Därtill älskar tvillingarna att prata – så här kryddar vi gärna med lite dirty talk.

Kräftan – Missionären

Vårdande, kärleksfull och känslomässig. Ja, för kräftan handlar allt om intimitet och ingenting säger väl "jag gillar dig " lika mycket som missionären? Nej, för dig finns det inget bättre än lugnt och stilla sex med fokus på ögonkontakt.

Lejonet – Missionären med benen upp

Lejonet är en självsäker och passionerad älskare som gör allt för att få uppmärksamhet. Egenskaper som gör missionären med en twist till den perfekta positionen. Den som ligger på rygg lägger sina ben på den andres axlar – sen är det bara att köra.

Annons

Jungfrun – Skeden

För jungfrun är det viktigt med enkla positioner som känns diskreta, vilket stämmer perfekt överens med den romantiska skeden. Här ges du och din partner till och med möjligheten att hålla hand.

Vågen – 69:an

Vågen lever efter att skapa jämnvikt och balans i livet – och sovrummet är självklart inget undantag. Med 69:an handlar sexet lika mycket om att tillfredsställa som att njuta, vilket är precis det som vågen vill åt.

Skorpionen – Stående 69:an

Det här långt ifrån den mest praktiska positionen, men det spelar ingen roll för skorpionen. Tvärtom. Det komplicerade bidrar till ännu mer kittlande spänning. Lycka till!

Skytten – Cowgirl

Skytten älskar äventyr och den här ställningen går att applicera var man är. I sängen, på balkongen eller i badrummet – ja, möjligheterna är många och det är bara fantasin som sätter gränser för den kära skytten.

Stenbocken – Gränsle i soffan

Detta jordtecken är känt för att vilja ta kommandot och är inte rädd för att domdera. Soffan gör det möjligt för stenbocken att placera sin partner på önskad plats och bara köra.

Annons

Vattumannen – Stående bakifrån

Kittlande, intimt och lite busigt. Förflytta er från sovrummet till en plats med en lättillgänglig plan yta (till exempel en köksbänk eller en badrumskommod). En av er lutar er sedan framåt med ytan som stöd och den andra står bakom.

Fiskarna – Boxen

För detta intimitetsälskande stjärntecken är närhet allt. Favoritställningen är därför inte helt förvånande 69:an med en twist, som innebär att en av parterna knäböjer för den på rygg, samtidigt som personen som ligger ner har sina ben vilande mot den andres axlar. Tillsammans bildar ni då en slags box som gör det möjligt att utforska oralsex på ett nytt spännande sätt.

Artikelinspiration: PureWow, Times

Foto: TT

Annons