Det ska du klä ut dig till på halloween – baserat på ditt stjärntecken

23 sep, 2022 
AvEmma Castman
Tips på kostymer till Halloween 2022
Funderar du på vad du ska klä ut dig till på halloween? Då kan det vara en god idé att låta stjärnorna visa dig vägen. Spana in exemplen nedan och låt dig inspireras!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på HalloweenBrand logo
Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween

Halloween är runt hörnet och det är hög tid att välja kostym. Men vad kan man egentligen ha på sig? Traditionellt och otäckt eller nytänkande och aktuellt… Vi föredrar så klart det förstnämnda!

Spana in 2022 års bästa populärkulturella halloweenkostymer – och se vilken look som passar ditt stjärntecken bäst.

Astro: Aktuella kostymer till halloween anpassade efter ditt stjärntecken

Väduren – Kamala Khan i Ms. Marvel

Ett aktivt eldtecken som du förtjänar en minst lika energirik och eldig kostym. Så, äntra festen som Kamala Khan från en av årets mest hyllade miniserier. Du kommer garanterat att göra succé!

Annons

Oxen – Margot Robbie i rollen som Barbie

Margot Robbie Barbie

Även om live action-filmen Barbie inte har premiär förrän nästa år har bilder på Margot Robbie i rollen som Barbie tagit stor plats i våra sociala flöden under året. Och visst känns det som en självklar utklädnad för alla oxar. Med tanke på deras dragning till glamour, skönhet och lyx kommer detta venus-styrda tecken trivas som fisken i vattnet på nästa stora fest.

Tvillingarna – Drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth

Som tvilling är du en lekfull och kvick karaktär som kan prata med vem som helst om vad som helst. Därtill är du både intellektuell, ansvarsfull, pålitlig och nyfiken – vilket gör drottning Elizabeth till din perfekta match.

Annons

Kräftan – Valfri medlem från familjen Kardashian-Jenner

keeping up with the kardashians

Kräftan är styrd av månen och mycket intuitiv och känslig, vilket gör att valet av kostym gärna får vara nostalgiskt. Med tanke på att det i år är 15 år sedan Keeping Up with the Kardashians hade premiär känns valet av kostym genast självklart. Välj valfri karaktär och du kommer älska det!

Lejonet – Kate Sharma i Bridgerton

Med tanke på att lejonet styrs av solen och strålkastljuset ständigt är riktat mot dig känns det mer eller mindre perfekt att klä ut sig till Kate Sharma i Bridgerton. Kvällen är din!

Annons

Jungfrun – Renaissance-Beyoncé

Även om låten Virgo's Groove på Beyoncé nya album Renaissance kanske inte har med astrologi att göra delar du faktiskt stjärntecken med Queen B. Låt dig inspireras av stjärnans nya hyllade album och du kommer garanterat vara den som allas blickar dras mot.

Vågen – Miranda i And Just Like That...

Miranda i And Just Like That...

Som våg har du bra koll på mycket i livet och är ständigt på jakt efter harmoni och balans – karaktärsdrag som gör Miranda i And Just Like That... till din perfekta match i år.

Annons

Skorpionen – Maddy i Euphoria

Maddy i Euphoria

Som alla skorpioner är Alexa Demies karaktär Maddy Perez i Euphoria både djup, passionerad och mystisk. Alla perfekta egenskaper för en mörk och spännande halloweenkostym!

Skytten – Robin i Stranger Things

Robin i Stranger Things

Mer eller mindre alla karaktärer i Stranger Things är passande för halloween, men som skytt känns Maya Hawkes Robin Buckley som den absolut bästa. Era kunskapsfokuserade personligheter och äventyrliga anda matchar nämligen exemplariskt.

Annons

Stenbocken – Elvis och Priscilla Presley

Elvis och Priscilla Presley

För det första är Elvis född i samma stjärntecken, vilket gör valet av utklädnad enkelt! Därtill är du väldigt lekfull som person vilket gör att du under festens gång kan växla mellan flera olika roller, från kärleksfullt par till showande musiker.

Vattumannen – Valfri Minion

Minions

Vattumannen är känd för sin unika och utåtriktade personlighet, samtidigt som hen värdesätter vänskapsrelationer högt i livet. Att klä ut sig till något annat än en Minion på halloween känns med andra ord orimligt…

Annons

Fiskarna – Bennifer 2.0

Bennifer 2.0

Du behöver absolut inte vara i en romantisk relation för att få den här kostymen att fungera. Nej, använd fantasin och slå följe med en vän, ett husdjur, en docka eller en kartongutskärning. Du vet sedan tidigare att du är kreativ och kan med små medel bygga upp ett romantiskt drömland.

Artikelinspiration: Elite daily, Today

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons