Det ska du klä ut dig till på halloween – baserat på ditt stjärntecken

23 sep, 2022 
AvEmma Castman
Tips på kostymer till Halloween 2022
Funderar du på vad du ska klä ut dig till på halloween? Då kan det vara en god idé att låta stjärnorna visa dig vägen. Spana in exemplen nedan och låt dig inspireras!
Annons
Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween
Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween

Halloween är runt hörnet och det är hög tid att välja kostym. Men vad kan man egentligen ha på sig? Traditionellt och otäckt eller nytänkande och aktuellt… Vi föredrar så klart det förstnämnda!

Spana in 2022 års bästa populärkulturella halloweenkostymer – och se vilken look som passar ditt stjärntecken bäst.

Astro: Aktuella kostymer till halloween anpassade efter ditt stjärntecken

Väduren – Kamala Khan i Ms. Marvel

Ett aktivt eldtecken som du förtjänar en minst lika energirik och eldig kostym. Så, äntra festen som Kamala Khan från en av årets mest hyllade miniserier. Du kommer garanterat att göra succé!

Annons

Oxen – Margot Robbie i rollen som Barbie

Margot Robbie Barbie
Editorial use only. No merchandising or book covers. This is a publicly distributed handout. Access rights only, no license of copyright provided.

Även om live action-filmen Barbie inte har premiär förrän nästa år har bilder på Margot Robbie i rollen som Barbie tagit stor plats i våra sociala flöden under året. Och visst känns det som en självklar utklädnad för alla oxar. Med tanke på deras dragning till glamour, skönhet och lyx kommer detta venus-styrda tecken trivas som fisken i vattnet på nästa stora fest.

Tvillingarna – Drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth
Victoria Jones/WPA Pool/Shutterstock

Som tvilling är du en lekfull och kvick karaktär som kan prata med vem som helst om vad som helst. Därtill är du både intellektuell, ansvarsfull, pålitlig och nyfiken – vilket gör drottning Elizabeth till din perfekta match.

Annons

Kräftan – Valfri medlem från familjen Kardashian-Jenner

keeping up with the kardashians
RUBA

Kräftan är styrd av månen och mycket intuitiv och känslig, vilket gör att valet av kostym gärna får vara nostalgiskt. Med tanke på att det i år är 15 år sedan Keeping Up with the Kardashians hade premiär känns valet av kostym genast självklart. Välj valfri karaktär och du kommer älska det!

Lejonet – Kate Sharma i Bridgerton

Med tanke på att lejonet styrs av solen och strålkastljuset ständigt är riktat mot dig känns det mer eller mindre perfekt att klä ut sig till Kate Sharma i Bridgerton. Kvällen är din!

Annons

Jungfrun – Renaissance-Beyoncé

RUBA

Även om låten Virgo's Groove på Beyoncé nya album Renaissance kanske inte har med astrologi att göra delar du faktiskt stjärntecken med Queen B. Låt dig inspireras av stjärnans nya hyllade album och du kommer garanterat vara den som allas blickar dras mot.

Vågen – Miranda i And Just Like That...

Miranda i And Just Like That...
NIPI

Som våg har du bra koll på mycket i livet och är ständigt på jakt efter harmoni och balans – karaktärsdrag som gör Miranda i And Just Like That... till din perfekta match i år.

Annons

Skorpionen – Maddy i Euphoria

Maddy i Euphoria
HBO/Kobal/Shutterstock

Som alla skorpioner är Alexa Demies karaktär Maddy Perez i Euphoria både djup, passionerad och mystisk. Alla perfekta egenskaper för en mörk och spännande halloweenkostym!

Skytten – Robin i Stranger Things

Robin i Stranger Things
Netflix/Kobal/Shutterstock

Mer eller mindre alla karaktärer i Stranger Things är passande för halloween, men som skytt känns Maya Hawkes Robin Buckley som den absolut bästa. Era kunskapsfokuserade personligheter och äventyrliga anda matchar nämligen exemplariskt.

Annons

Stenbocken – Elvis och Priscilla Presley

Elvis och Priscilla Presley
NIPI

För det första är Elvis född i samma stjärntecken, vilket gör valet av utklädnad enkelt! Därtill är du väldigt lekfull som person vilket gör att du under festens gång kan växla mellan flera olika roller, från kärleksfullt par till showande musiker.

Vattumannen – Valfri Minion

Minions
CAP/SFS

Vattumannen är känd för sin unika och utåtriktade personlighet, samtidigt som hen värdesätter vänskapsrelationer högt i livet. Att klä ut sig till något annat än en Minion på halloween känns med andra ord orimligt…

Annons

Fiskarna – Bennifer 2.0

Bennifer 2.0
Luca Carlino/NurPhoto/Shutterstock

Du behöver absolut inte vara i en romantisk relation för att få den här kostymen att fungera. Nej, använd fantasin och slå följe med en vän, ett husdjur, en docka eller en kartongutskärning. Du vet sedan tidigare att du är kreativ och kan med små medel bygga upp ett romantiskt drömland.

Artikelinspiration: Elite daily, Today

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar