Systrarna Kardashian-Jenners halloweenkostymer 2021

02 nov, 2021 
AvElin Jonsson
kardashian-jenner-halloween-2021-
Halloweenhelgen för systrarna Kardashian-Jenner har passerat, men inte obemärkt! Som vanligt valde de att försöka bräcka varandra i den ena läckra kostymen efter den andra.
Se systrarnas halloweenkostymer här!
Annons
TV: Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på HalloweenBrand logo
TV: Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween

CowBot, Edward Scissorhands, paret från Quentin Tarantinos 90-talsklassiker True Romance, Sid Vicious och flickvännen Nancy Spungen, katt-kvinna, och ännu en Tim Burton-homage i form av Mars Attacks!-utklädd. Detta är bara några av stilarna vi fick se från familjen Kardashian-Jenner under halloweenhelgen.

Kendall Jenners halloweenkostymer 2021

Kendall Jenner slog på stort – stort hår! I en peruk högre än Eiffeltornet hade hon klätt upp sig i filmen Mars Attacks ära och valde att se ut som karaktären Martian Girl.

”Nice planet. We'll take it!”,skriver hon som en referens till kultfilmen.

Kendall Jenner valde även att kicka igång halloween ett par dagar tidigare i ännu en kostym, och hon klädde ut sig till vad som själv kallar en ”corpse bride” med blåa ben, höga klackar och brudslöja.

Annons

Kourtney Kardashian (och Travis Barkers) halloweenkostymer 2021

Några som också tryckte gasen i botten var de nyförlovade paret Kourtney Kardashian och Travis Barker, som visade upp minst tre olika utstyrslar i halloweens ära. De började helgen med att klä ut sig till Sex Pistols-basisten Sid Vicious och hans flickvän Nancy Spungen.

För att sedan mellanlanda i ännu en duo-kostym i True Romance-anda.

Och helgen avslutades med att paret klädde ut sig till karaktärerna Edward och Kim från Tim Burton-klassikern Edward Scissorhands.

Kim Kardashian goes cowbot – halloween 2021

Även Kim Kardashian valde att slå på stort vad gäller spooky utklädnad. Hör och häpna hon klädde ut sig till en slags robot-cowboy-hybrid. Bilder på hennes halloweenkostym delades friskt på hennes sociala medier, och firade gjorde hon på LeBron James halloweenfest i LA senare på kvällen.

Gravida Kylie Jenners Halloween 2021

Kylie Jenner valde en något lugnare helg denna halloween, och fullt förståeligt i och med graviditeten. Men lite bjöd hon på när hon i helsvart kroppsstrumpa valde en kattig stil.

Annons

”Mamma-mode denna halloween, jag hoppas ni alla får en trygg kväll”, skrev hon intill sina bilder på sig själv, dottern Stormi och Travis Scott.

Khloe Kardashian fick fira på hemmaplan

Khloe Kardashian var den enda som inte visade upp sin utklädnad på sociala medier – detta eftersom hon tidigare meddelat att både hon och dottern True insjuknat i covid-19.

”Hej alla, jag ville bara meddela att jag och True har testat positivt för covid. Jag har därför ställt in en rad kommande åtagande, och jag är ledsen ifall jag senare inte kommer kunna utföra dem som planerat. Som tur är är jag vaccinerad så det ska gå okej det här. Vi kommer sitta i karantän nu framöver”, twittrade Khloe Kardashian i slutet på oktober.

Istället valde hon att publicera lite outfits från åren som gått på sin Instagram story. Så vi får nöja oss med resterande familjemedlemmars halloweenrepertoar.

Foto: TT/Instagram

Se också: Kim Kardashians bästa halloweenkostymerBrand logo
Se också: Kim Kardashians bästa halloweenkostymer
Annons