4 stjärntecken som har extra tur i karriären 2024

15 feb, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
karriär stjärntecken 2024
Netflix
Nytt år, ny karriär? Eller? Drömmer du om nya framgångar kanske det här året är just ditt turår. ELLE djupdyker i fyra stjärntecken som väntas ha extra tur i karriären 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #1 - MånteckenBrand logo
ELLE Astro #1 - Måntecken

Ett nytt år är inte bara 365 (366 i år!) oskrivna dagar, det är också din möjlighet att börja på nytt och satsa extra på de drömmar du har. Och drömmer du om nya framgångar i karriären har du kommit rätt – ELLE har djupdyker i fyra stjärntecken som enligt stjärnorna har extra chans till tur i karriären 2024.

emily in paris kontor
Kommer du ha extra tur i karriären 2024?Netflix

Oxen (20 april - 20 maj)

Det verkar som att turen äntligen vänder för dig, Oxen! Med Jupiter i ditt stjärntecken fram till maj är du redo att ta karriärvärlden med storm. Du har alltid varit en person som föredrar att arbeta smart istället för att arbeta hårt, men detta år ser du att det lönar sig att lägga ner den extra ansträngningen. Du kan förvänta dig stora framsteg och belöningar när du tar initiativ, tar på dig nya projekt och visar att du kan axla mer ansvar. Stjärnorna skvallrar om att din karriär kommer vara en stor källa till glädje och framgång under 2024.

Annons

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Vakna upp, Jungfrun! Det är dags att öka självförtroendet och erkänna din egen talang och förmåga – för innerst inne vet du vad du egentligen går för. Med Saturnus i Fiskarna utmanas du att använda din röst och ta ansvar för din framgång. Du har arbetat hårt för att bygga upp ditt CV och det här året kommer du kunna skörda frukten av det. Var modig och våga be om det du förtjänar och låt inte rädslan för avslag hindra dig från att försöka. Ta chansen och skapa din egen framgångshistoria genom att söka jobb som du tidigare ansåg vara utom räckhåll och be om en välförtjänt löneförhöjning. Du är din egen bästa förespråkare och när du väljer att tro på dig själv kommer fantastiska möjligheter att öppna sig.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Kära Stenbocken, 2024 är ditt år för att blomstra – äntligen! Med både Jupiter i Oxen och Pluto som lämnar ditt stjärntecken kommer du uppleva en situation du aldrig upplevt tidigare, där oöverträffad framgång är ledorden. Nya, enorma möjligheter bara väntar på att utforskas och din arbetsinsats kommer att ge dig fantastiska resultat. Dina ansträngningar och tålmodighet har inte gått personer i din omgivning förbi, och 2024 är året du äntligen kommer få den belöning du väntat på. Bli modigare, våga ta risker och sträva efter större framgångar. Detta år verkar innebära stora förändringar i din karriär, och genom att sätta mål och vara beslutsam kommer du att visa alla vad du är kapabel till.

Annons

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Nu är det din tur, Fiskarna, Saturnus i ditt stjärntecken ger dig möjlighet att manifestera och nå framgång du tidigare bara vågat drömma om under 2024. Just det här året handlar om att fokusera på dina passioner och intressen på ett mer koncentrerat sätt. Omfamna struktur och bestäm dig för att ta itu med utmaningar som kommer din väg. Vägen till framgång kan vara krokig, men ge inte upp när du stöter på hinder – det kommer bara motivera dig ännu mer. Var flexibel och hitta alternativa lösningar för att fortsätta framåt. Med tålamod och envishet kommer du att upptäcka att varje utmaning är en möjlighet för självutveckling. Var förberedd på en spännande resa där din passion och uthållighet är nycklarna till det liv du alltid velat leva.

Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärnteckenBrand logo
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärntecken

Källa: Stylecaster

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons