4 stjärntecken som har extra tur i kärlek 2024 (kommer du förlova dig?)

07 feb, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
stjärntecken kärlek 2024'
2024 är i full gång och under årets gång finns det fyra tecken som kan ha extra tur i kärlek enligt stjärnorna. ELLE listar dem och allt du behöver veta om kärleken i det kosmiska året!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärnteckenBrand logo
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärntecken

2024 är ett år av förändring inom astrologin och stjärnorna väntas sprida extra kärlek. Kärlek, vänskap och flirtigheter väntas för många eftersom Venus, kärlekens planet, inte kommer att gå i retrograd – vilket skvallrar om god energi till alla. Och dessutom finns det fyra stjärntecken som kommer få lite extra tur i kärlek de kommande månaderna – ELLE reder ut!

stjärntecken tur i kärlek 2024
Vilka stjärntecken har extra tur i kärlek 2024?TT

Väduren

Som Vädur värdesätter du din självständighet och föredrar att vara den som bestämmer. När det kommer till kärlek är du rak på sak om dina önskningar och du är ovillig att kompromissa. Men i år kan du möta någon som utmanar dig att kliva ur din trygghetszon och bygga en djupare relation, som river de murar du byggt upp. De förmörkelser som går genom ditt tecken tar dig med på en emotionell resa, där du måste konfrontera självdestruktiva beteenden som håller dig tillbaka från öppna dig för kärlek. Du kommer att bli en mer motståndskraftig version av dig själv 2024 och vara bättre rustad att hitta någon som uppskattar hela dig, och som är redo att ta emot dig för den du är.

Annons

Kräftan

Detta år kommer bli en stormig resa för dina relationer, men om du är villig att kämpa för det du vill ha kommer allt att lösa sig till slut – till något du aldrig tidigare vågat drömma om. Pluto rör sig bort från Stenbocken och befriar dig från dess spänningar, vilket gör att du kan andas ut lite lättare. Dock kommer Mars att gå retrograd genom ditt tecken senare under året, vilket kan leda till små bråk och oenigheter som blåses upp och får större proportioner. Det är bra att komma ihåg att Mars kan föra med sig stark passion, vilket ger dig en stark känsla av att vilja kämpa för något. 2024 kommer stjärnorna ge dig det självförtroende du saknat och en känsla av att våga vara ärlig i vad du söker, vilket ger dig möjligheten att äntligen hitta den du letat efter hela tiden.

Vågen

Förmörkelserna skakar om i ditt kärleksliv och driver dig mot modig självständighet. Det kan kännas paradoxalt att du kan möta någon eller falla för någon när du fokuserar på dig själv, men det är bara en av universums eviga ironi. För just när du tror att du på allvar övergett tanken på att dejta för gott kommer du korsa vägarna med någon som helt oväntat förändrar ditt liv. Du kommer att veta att du har träffat rätt när era blickar möts och du känner en kraft du aldrig upplevt tidigare. Äntligen kommer du helt kunna släppa kontrollen och vara 100% dig själv. Mycket talar för att du har förlovning eller giftemål inom räckhåll.

Annons

Skorpionen

Kärleken kommer att förändra ditt liv på riktigt 2024, kära Skorpion. Nu har du möjlighet att träffa personen du kommer börja bygga ett imperium tillsammans med. Mycket kommer att förändras för dig och din känsla för pålitliga och trovärdiga människor kommer att hjälpa dig på vägen. Förmörkelserna i ditt tecken under det senaste året och en halv har skapat mycket instabilitet för dig. Nu konspirerar stjärnorna för att hjälpa dig hitta en ny start inom kärleken. Sommaren är en perfekt tid för att knyta nya band, flirta och verkligen våga vara du på ett sätt du aldrig tidigare gjort, och det är det som kommer göra att du kanske avslutar 2024 med en ring på fingret.

Se hur du blir som mamma enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Se hur du blir som mamma enligt ditt stjärntecken

Källa: Stylecaster

Annons