Saker att göra regniga och tråkiga dagar – som passar ditt stjärntecken perfekt

10 jul, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
paraply kvinna street style svart kappa vit skjorta
Spotlight/Launchmetrics
Sommaren bjuder inte bara på sol, strand och bad – många dagar regnar bara bort. Och vad passar bättre än att inspireras av ditt stjärntecken när du ska hitta på något att göra under tråkiga, regniga dagar? ELLE listar aktiviteterna som passar ditt stjärntecken perfekt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #3 - Venus, kärlekens planetBrand logo
ELLE Astro #3 - Venus, kärlekens planet

När sommarvädret är ostadigt och utomhusaktiviteterna får ställas in är det dags att bli kreativ för att hitta på något som funkar när det regnar istället. Och vad passar inte bättre än att låta stjärnorna guida dig? ELLE listar förslag på saker att göra när du har tråkigt – som passar ditt stjärntecken perfekt.

Väduren (21 mars - 19 april)

Aktivitet: Utmana dig med inomhusklättring

Väduren är känd för sin äventyrliga och energiska natur. Inomhusklättring ger Väduren en möjlighet att utmana sig själv fysiskt och mentalt när vädret inte tillåter äventyr ytomhus.

Oxen (20 april - 20 maj)

Aktivitet: Laga nya maträtter

Oxen älskar komfort och njutning, och vad kan vara bättre än att lära sig laga en ny maträtt? Att leta upp nya recept och testa ger Oxen chansen att utveckla sina kulinariska färdigheter – gärna i sällskap med vänner eller familj.

Annons

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Aktivitet: Bjud in till brädspelskväll

Tvillingarna trivs i sociala sammanhang och gillar att hålla hjärnan aktiv. Att bjuda in vänner eller familj för att spela brädspel passar perfekt för att kombinera två favoritsysslor.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Aktivitet: Njut av ett film- eller tv-seriemaraton

Kräftan älskar hemmets trygga vrå och att spendera tid med nära och kära. Ett film- eller tv-seriemaraton passar Kräftan som handen i handsken – gärna på balkongen för lite extra mysfaktor.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Aktivitet: Dreja eller måla

Lejonet tycker om att vara med vänner och att uttrycka sig kreativt. Att testa på att dreja eller måla omgiven av personer Lejonet trivs med är en perfekt sommaraktivitet när det regnar.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Aktivitet: Organisera hemma och testa DIY-projekt

Jungfrun är praktisk och detaljorienterad och tycker om att ha det prydligt omkring sig. Regniga dagar är därför perfekta för att organisera hemmet eller testa på ett inspirerande DIY-projekt.

Annons

Vågen (23 september - 22 oktober)

Aktivitet: Second hand-shopping och konstutställning

Vågen uppskattar skönhet och kultur. Att botanisera på second hand-butiker och göra unika fynd eller besöka en konstutställning tillfredsställer Vågens estetiska sinne – och passar perfekt när det är regn och rusk ute.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Aktivitet: Dra med vännerna på escape room

Skorpionen är intensiv, klurig och älskar mysterier. Att lösa ett komplext escape room tillsammans med vänner är en uppskattad aktivitet – allra helst med en avslutande middag på stan för debrief.

Skytten (22 november - 21 december)

Aktivitet: Onlinekurs eller föreläsning

Skytten är alltid på jakt efter ny kunskap och och insikter. Att testa på en onlinekurs är stimulerande för Skytten – varför inte testa på att lära sig ett nytt språk eller ta steget och börja plugga till det du alltid velat bli?

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Aktivitet: Läs en ny bok

Stenbocken är ambitiös och disciplinerad – och en riktig bokmal. En regnig dag är perfekt för att fördjupa sig i en god bok – gärna något som inte alla hittar på topplistorna utan hellre gamla klassiker eller något nytt från up and coming-författare.

Annons

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Aktivitet: Plantera växter inomhus

Vattumannen tycker om hållbara projekt och att värna om miljön. Att vårda blommor eller plantera nytt är både meditativt och givande för Vattumannen, som gärna tar sig tid att lära sig mer om växterna.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Aktivitet: Meditation eller yoga

Fiskarna är känslosamma och spirituella. En regnig dag är perfekt för att fördjupa sig i meditation, yoga eller andra spirituella övningar som hjälper dem att återknyta till sitt inre och finna lugn.

Annons