Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Parfymen för dig 2024 – signaturdoften enligt ditt stjärntecken

09 nov, 2023 
AvPenellope Ness
Parfym för dig enligt ditt stjärntecken
Nytt år innebär ny doft och varför inte låta stjärnorna guida dig i jakt på nästa unika essens? Här är parfymen du ska välja inför det kommande året – enligt ditt stjärntecken!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Oavsett om du fattar alla stora beslut baserat på ditt stjärntecken eller om du bara råkar läsa ditt horoskop då och då, så är en sak säker: astrologi är ett perfekt sätt att hitta inspiration. Du kan bland annat inspireras av färgerna som är kopplade till ditt tecken eller inreda med blommor kopplade till din födelsemånad, möjligheterna oändliga.

Så varför inte hitta inspiration till din nya signaturdoft? Vi guidar dig till exakt hur du väljer en parfym enligt ditt stjärntecken!

parfymen för dig – enligt ditt stjärntecken

Här har du guiden för att hitta doften som är skräddarsydd för att stärka dina unika energier och som kan göra din omgivning ännu mer harmonisk och fridfull.

Väduren

Tom Ford Andarino di Amalfi
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Väduren som styrs av den passionerade planeten Mars och tillhör elementet eld, är känd för sin energiska natur. De dras naturligt till dofter som stärker deras passion och styrka.

Annons

För att komplettera Vädurens naturliga vitalitet, passar uppiggande dofter som gran och mandarin perfekt. Dessa dofter ger en extra kick åt deras energi och hjälper dem att hålla fokus och driv under dagen. Köp parfymen här! (reklamlänk)

Oxen

Yves Saint Laurent Opium
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Med en stadig och pålitlig natur är Oxen känd för sin förmåga att förankra sig i sin omgivning. För att komplettera denna grundade och sensuella energi är det viktigt att välja dofter som matchar deras element, jorden.

Annons

Eteriska oljor och varma dofter erbjuder inte bara en förförisk och sensuell upplevelse, utan de hjälper även Oxen att upprätthålla en känsla av förankring och stabilitet. Köp parfymen här! (reklamlänk)

Tvillingarna

Burberry My Burberry
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Tvillingarna, med sin dubbelnatur och sina ständiga konflikter, styrs av den snabba planeten Merkurius. Detta stjärntecken är känt för sin mångsidighet, anpassningsförmåga och en inneboende kommunikativ natur.

För att både stimulera och lugna en Tvilling, passar ljusa dofter perfekt. Bergamott är exempel på en sådan doft. Bergamott har en livlig och uppfriskande karaktär som kan stimulera Tvillingens kreativa sida och hjälpa dem att anpassa sig till snabba förändringar. Köp parfymen här! (reklamlänk)

Annons

Kräftan

Aerin Wild Geranium
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Kräftan är ett stjärntecken som är direkt kopplat till månen och tillhör vattenelementet. Detta stjärntecken är känt för att sprida värme och skapa nära förbindelser. De som tillhör detta tecken är ofta kända för sin vårdande natur och sin djupa emotionella anknytning till andra.

För Kräftan är dofter ett kraftfullt sätt att uttrycka sig och förstärka sina känslomässiga band. Därför är det viktigt att välja dofter som är omfamnande och stödjande. Köp den här!

Annons

Lejonet

Fenty Eau de Parfum
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Lejonet är ett stjärntecken som utstrålar självförtroende och djärvhet. De är ofta karismatiska individer som har en förmåga att inspirera och skapa passion i sin omgivning. Deras personlighet är magnetisk och drar ofta uppmärksamhet till sig.

För Lejon är det naturligt att söka efter dofter som kompletterar deras lekfulla och förföriska sida. En doft som ofta lockar Lejon är neroli. Neroli är en subtil och uppfriskande doft som bär en aura av lyx och lust. Köp parfymen här! (reklamlänk)

Annons

Jungfrun

Hermés Un Jardin sur le Toit
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Jungfrun är ett jordtecken som är känd för sin detaljfokuserade natur och sitt omsorgsfulla och uppmärksamma sätt. De ser till att allt är i ordning och tar hand om de små detaljerna.

För Jungfrun är dofter ett sätt att ytterligare förstärka deras naturliga egenskaper. Exempelvis kan dofter som eukalyptus eller rosmarin vara särskilt gynnsamma. Eukalyptus har en uppfriskande och rengörande doft som kan hjälpa Jungfrun att hålla en klar och fokuserad sinnesstämning. Köp parfymen här! (reklamlänk)

Annons

Vågen

Prada Infusion Ylang
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Vågen är ett lufttecken som styrs av den kärleksfulla planeten Venus. Människor födda under detta stjärntecken är kända för sin diplomatiska natur och deras stilmedvetenhet. De har en förmåga att skapa balans och harmoni i sina relationer och omgivning.

För att komplettera deras personlighet och kärlek till det vackra föreslås dofter som ylang. Ylang ger en frisk och livlig doft som kan spegla Vågens uppriktiga natur, och passar Vågens kärlek till skönhet och stil. Köp parfymen här! (reklamlänk)

Annons

Skorpionen

Replica By the Fireplace
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Skorpionen, med sitt eldiga, magnetiska och känslomässiga temperament, är ett stjärntecken som styrs av Mars. För Skorpionen är dofter en viktig del av att skapa stämning och uttrycka sina känslor.

För att komplettera Skorpionens passionerade natur föreslår vi dofter som är starka och träiga. Träiga dofter, som sandelträ, har en mystisk och lockande kvalitet som passar perfekt med Skorpionens personlighet. Dessa dofter kan skapa en atmosfär av djup och lidelse, vilket är något som Skorpionen ofta söker. Köp parfymen här!

Annons

Skytten

Ouai North Bondi
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Skytten, som styrs av mäktiga Jupiter och tillhör eldtecknen, är känt för sin djärva och äventyrliga natur. Det är ett stjärntecken som alltid söker efter nya upplevelser och älskar att utforska världen.

För att komplettera Skyttens entusiastiska och optimistiska sinnelag föreslår vi dofter som är naturligt rika men ändå lätta. Jordnära, friska och naturliga dofter, kan påminna Skytten om skogsvandringar och äventyr i det fria. Det är dofter som öppnar upp sinnet och skapar en känsla av frihet. Köp parfymen här! (reklamlänk)

Annons

Stenbocken

Armani Santal Dan Sha
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Stenbocken är ett jordtecken som ofta beskrivs som tillförlitliga, beslutsamma och uthålliga individer. De har en naturlig förmåga att arbeta mot sina mål och uppnå det de sätter sinnet till. Stenbocken har också en förkärlek för kvalitet och lyx, och de är alltid ute efter det bästa i livet.

För att komplettera Stenbockens jordnära natur och deras längtan efter lyx föreslår vi dofter som är rökiga och långvariga. Djupa och varma dofter kan påminna Stenbocken om naturen och kan skapa en känsla av stabilitet och trygghet. Köp parfymen här!

Annons

Vattumannen

Narciso Rodriguez Musc Noir Rose
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Vattumannen, styrd av den djupa blåheten hos den mystiska oceanen, är en stjärntecken som kännetecknas av sin självständighet, originalitet och öppensinnade natur. De är ofta pionjärer och tänker utanför boxen, alltid redo att utforska det okända och följa sin egen väg.

Mystiska och förföriska dofter kan påminna Vattumannen om det outgrundliga i livet och inspirera deras kreativa tankar. Köp parfymen här! (reklamlänk)

Fiskarna

ByRedo La Sélection Nomade
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Fiskarna är ett stjärntecken med djup intuition, empatisk natur och en gränslös kreativitet. Detta stjärnteckens energi kan förstärkas med dofter som är lika djupa som de är subtila.

Till Fisken föreslår vi flera dofter som harmoniserar med deras sinnelag. En doft som ger en känsla av lugn och fridfullhet. En annan doft som istället kompletterar Fiskarnas naturliga förmåga att förstå och trösta andra. Och en sista subtil parfym med behaglig tränot som förstärker deras kreativa och drömska sida. Köp parfymerna här!

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons