Lyxiga snittar och eleganta drinkar – 7 recept
Det bästa med snittar och plockmat är att de kan serveras var för sig som ett lättare tilltugg till fördrinken, eller tillsammans som en större rätt. Kombinera med eleganta drinkar och saken är klar – årets bästa kväll har börjat! Duka upp med läckra crostinis, färskostdipp med kallrökt lax och fikon- och parmaspett med mozzarella. I glasen har ni antingen friska grapefrukt fizz eller den ikoniska Cosmopolitan, här toppad med bubbel för den rätta stämningen!
Grapefrukt fizz
Frisk och bubblig drink med härligt bitter ton av grapefrukt.
Recept: Grapefrukt fizz
Cosmopolitan med bubbel
Ge den klassiska drinken en bubblig twist.
Recept: Bubblig cosmopolitan
Crostinis med getost
Frasiga snittar med chèvre, granatäpple och mynta.
Recept: Crostinis med getost
Minitortillas med rom, smetana och rödlök
Så goda små snittar till ett glas frisk champagne eller crémant.
Recept: Minitortillas med rom och smetana
Färskostdipp med rökt lax, citron och rödlök
Krämig färskostdipp att äta med chips eller gott bröd.
Recept: Färskostdipp med rökt lax
Smördegsrutor med färskostkräm och rom
Spröda smördegsrutor med färskostkräm, stenbitsrom och citron.
Recept: Smördegsrutor med färskostkräm
Fikon- och parmaspett med mozzarella
Superenkla och goda spett med fikon, parmaskinka, basilika och mozzarella.
Recept: Fikon- och parmaspett

