Crostinis med getost och granatäppelkärnor

Recept på crostini med getost och granatäpplekärnor
Crostinis med getost och granatäpple är perfekta tilltugg till fördrinken. Pluspoäng för att de går att äta med en hand!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Gin & Tonic – en klassisk drink du lätt gör hemma

Brand logo
Gin & Tonic – en klassisk drink du lätt gör hemma

Crostinis med getost och granatäppelkärnor

Frasiga snittar med chèvre, granatäpple och mynta.

Crostinis med getost och granatäpplekärnor
Lisa Björner

20 stycken

Tid: 20 minuter

Du behöver:

20 färdiga crostinis
170 g chèvreost i rulle
½ dl granatäppelkärnor
Färsk mynta

Gör så här:

  1. Lägg ut crostinis på en plåt med bakplåtspapper. Lägg på en skiva getost.
  2. Grädda rundlarna mitt i ugnen i ca 10 minuter tills de fått fin färg.
  3. Lägg upp dem på ett fat och toppa med granatäppelkärnor och garnera med ­myntablad. Tips! Ringla över balsamicosirap för extra smak och syra.

Foto: Lisa Björner