Den ultimata festmenyn – 5 lyxiga recept
Om du planerar något sorts firande och letar inspiration tycker vi att du ska hämta inspiration från vår underbara festmeny som dukas upp när ELLE mat & vin firar 30 år! Middagen inleds såklart med en härligt skummig hallon sour. Servera den gärna med krispiga tostadas som toppas med fräsch ceviche, följt av smöriga lobster rolls och teriyakibiff med sesam och sparris. Firandet avslutas såklart med en riktigt läcker efterrätt: baked alaska på blondiebotten med blåbärs- och limeglass. Skål och välkomna!
Hallonsour med amaretto
Sötsyrlig, skummig och härlig.
Recept: Hallonsour med amaretto
Tostadas med ceviche
Smältande god ceviche på krispiga tostadas. Godare start finns inte!
Recept: Tostadas med ceviche
Lobster rolls
Ett smörigt briochebröd blir perfekt till en läcker lobster roll.
Recept: Lobster rolls i smörigt briochebröd
Grillad teriyakibiff med sparris och sesam
Den godaste teriyakisåsen gör du enkelt själv!
Recept: Grillad teriyakibiff
Baked alaska på blondiebotten
Efterrätten går fint att förbereda dagen innan, marängen bränner du av vid servering!
Recept: Baked alaska