Dagens horoskop torsdag 11/7

10 jul, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baureén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för torsdag 11/7 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #2 - Merkurius retrogradBrand logo
ELLE Astro #2 - Merkurius retrograd

Väduren 21/3-19/4

Idag går Venus in i Lejonets tecken och det skapar passion och glädje i ditt horoskop. Har du redan ett etablerat förhållande så satsar du på att visa hen hur mycket du bryr dig om hen. Är du singel så signalerar du en öppenhet och intresse som garanterat kommer att locka människor till din sida.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen lovar romantik, särskilt för nyförälskade Oxar. Du bjuder gärna din partner på något gott eller på en romantisk gest . Det är viktigt för dig att hålla gnistan vid liv och det gör du genom att införliva passionen i vardagen. På kvällen väntar nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag så bubblar du av känslor. Det kan hända att du är besviken på en vän men det kan lika väl vara svallande passion. Dagen handlar om ett löfte som antingen du eller din vän misslyckats med att uppfylla. Här gäller det att ha en bra och öppen kommunikation annars kan situationen bli värre.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen är en dag som främst riktar in sig på fysisk kärlek, sex och passion. För Singel Kräftan kan det här vara en dag då du upplever en stark attraktion till en person som du inte känner så väl eller till en komplett främling. Har du ett förhållande är du gärna väldigt fysisk idag.

Lejonet 23/7-22/8

Idag går Venus in i Lejonets tecken och det blir en början på en period då du är mer öppen i att visa dina känslor. Oavsett om du är singel eller har ett förhållande bygger du starka band den närmaste tiden. Det finns en vilja att skapa stabilitet i de förhållanden som du har, oavsett om det gäller kärlek eller vänskap.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det alla singlars dag för Jungfrun. Du är öppen och har nerverna utanpå vilket gör det här till en bra dag för dig som vill träffa någon speciell att ha i ditt liv. Vissa dagar är man helt enkelt mer mottaglig för den här typen av fysisk attraktion, så njut av det.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som fått en del törnar genom livet men idag är det dags för revansch. Det kan vara något så enkelt som att du springer på ett ex när du känner dig riktigt snygg eller något som är lite mer komplext men som ändå ger dig samma typ av tillfredsställelse. Det är en där du är på topp.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns drama och svallande känslor i ditt tecken den här onsdagen och det underblåses av din naturliga, dramatiska natur. Idag spelar du ut hela ditt register och du gör det med en övertygelse som är värdig en Oscar. Skorpionen gör inget halvdant, du tar dig an varje roll med inlevelse och passion.

Skytten 22/11-21/12

Du står i ett vägskäl i en relation och idag är det dags att fatta ett beslut. Lyssna både på ditt hjärta och din magkänsla, de kommer att leda dig rätt. Det här behöver inte röra en kärleksrelation utan det kan även handla om vänskap eller till och med familjeband.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Idag stöter du på en person som du inte sett på länge och det blir ett möte som översköljer dig med känslor. Du blir nästan chockad över att du känner så starkt, oavsett om det är attraktion, ilska eller kärlek. I övrigt en social dag och en härlig kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Tillåt dig att vara impulsiv idag och gör det som känns bäst. Genom att följa ditt hjärta blir du mer harmonisk och på ett bättre humör, det är när du försöker göra saker som du egentligen inte har lust med men som du tror förväntas av dig som du blir grinig och irriterad.

Fiskarna 19/2-20/3

Fisken är väldigt uttrycksfull och verbal så länge det inte rör sig om negativa saker i ett förhållande. Du föredrar att sopa negativa saker under mattan och låtsas som om allt är prima, men inte idag. Idag ska du vara ärlig med dina känslor, er relation kommer att stärkas av att du är öppen med vad du känner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons