Här är den ultimata nyårsmenyn

Här är den ultimata nyårsmenyn

Slå an tonen för årets festligaste kväll med variation på ostron, oxfilé och lyxiga minipajer. Avsluta stilenligt med en bricka fylld av godsaker.
01 november, 2022
Sabrera champagne – så gör du
2:52

Efter reklamen: Sabrera champagne – så gör du

(2:52)

Slå på ljud

Årets sista kväll bör firas med årets lyxigaste middag! Ni börjar med ett glas bubbel och ostron på två sätt – ett spännande litet tilltugg som sätter tonen för kvällen. En förrätt räcker inte, på nyårsafton slår vi till med två; en jordärtskockssoppa med pilgrimsmusslor och en läcker smördegspizza med rödbetor och chèvre. Varmrätten blir en gräddig oxfilépasta med dragon och kungsmussling. Små passionsfruktspajer med havtorn, chokladtryffel och maräng är desserternas dessert och blir pricken över i:et efter en lyxig middag. Men bara för att klockan slår tolv så betyder det inte att festen är över – det är nu du dukar upp antipasto med tomatsmör, färska fikon och fylld paprika. Skål och gott nytt år!

Tilltugg

Ostron på två sätt

Ostron sätter tonen för årets festligaste kväll.

Till recept>>

Starta med ostron på två sätt
Columbus Leth

Förrätt

JORDÄRTSKOCKSSOPPA MED PILGRIMSMUSSLOR OCH DILLOLJA

Smakrik soppa med lyxiga pilgrimsmusslor.

Till recept>>

En av kvällens förrätter är en jordärtskockssoppa med pilgrimsmusslor och dillolja
Columbus Leth
Nyårsmenyn som har allt – bjud på hummer, lammfilé och cheesecake

Förrätt

Smördegspizza med rödbetor och chèvre

Du kan förbereda genom att förgrädda smördegsbotten och baka rödbetorna i god tid.

Till recept>>

Den andra förrätten är en läcker smördegspizza med rödbetor och chèvre
Columbus Leth

Varmrätt

OXFILÉPASTA MED DRAGON OCH KUNGSMUSSLING

Oxfilé och smakrik svamp i en underbar, gräddig sås med smak av dragon.

Till recept>>

Till varmrätt blir det en gräddig oxfilépasta med dragon och kungsmussling
Columbus Leth

Efterrätt

PASSIONSFRUKTSPAJ MED HAVTORN, CHOKLADTRYFFEL OCH MARÄNG

Dessa lyxiga minipajer med sötsyrligt innehåll matchas perfekt med krämig choklad och krispig maräng.

Till recept>>

Till efterrätt blir det passionsfruktspaj med havtorn, chokladtryffel och maräng
Columbus Leth

Efter tolvslaget

Antipasto med tomatsmör, fikon och fylld paprika

Efter tolvslaget behöver man fylla på med något gott. En charkbricka är perfekt vickning och lätt att förbereda.

Till recept>>

Efter tolvslaget bjuds det på antipasto med tomatsmör, fikon och fylld paprika
Columbus Leth
Festmenyn med det lilla extra – 5 recept