Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

De mest efterlängtade filmerna och tv-serierna som släpps 2024

21 dec, 2023 
AvPenellope Ness
De mest efterlängtade filmerna och tv-serierna som släpps 2024
Vi listar några av de mest efterlängtade tv-serierna och filmerna att se under 2024. Här är guldkornen att se fram emot det kommande året!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE möter skådisarna ur Familjen BridgertonBrand logo
ELLE möter skådisarna ur Familjen Bridgerton

Vilka spännande tv-serier och filmer kommer vi att njuta av under 2024? Trots Hollywood-strejker under 2023 finns det både nya och bekanta karaktärer att se på bioduken och streamingtjänsterna inom kort. Här är filmerna och serierna som vi verkligen längtar efter att följa under det kommande året!

Tv-serier att streama 2024

Här är de tv-serier som vi längtar efter att få titta på under 2024. Det är ett spännande streaming-år i sikte!

Bridgerton – Säsong 3

Bridgerton säsong 3

Netflix har meddelat att säsong 3 av Bridgerton har en planerad premiär den 16 maj 2024. Detta gäller dock endast den första delen och de inledande fyra avsnitten. Den andra delen med ytterligare fyra avsnitt förväntas släppas en månad senare, den 13 juni 2024.

Annons

The Bear – säsong 3

The Bear säsong 3

Den tredje säsongen av populära tv-serien The Bear planeras att spelas in sent i februari eller tidigt i mars med målet att ha premiär i juni 2024. Den Emmy-nominerade serien, känd för sin välgestaltade berättelse, kommer förmodligen att behålla sitt format med åtta till tio avsnitt.

Wednesday – säsong 2

Wednesday säsong 2

Netflix-succén Wednesday har bekräftat en andra säsong, men tv-serien har påverkats av produktionsförseningar på grund av strejkerna i Hollywood. Säsong 2 kan därför möjligen skjutas upp till 2025. Men häng inte läpp än Det finns hopp om att få se Wednesday på tv-skärmarna under 2024 då serien nyligen har förlängt sin licens och ger en antydan om en möjlig premiär i november 2024.

Annons

House of the Dragon – säsong 2

House of the dragon säsong 2

Säsong 2 av House of the Dragon kommer att ha premiär i början av sommaren 2024. Nyheten avslöjades den 2 november av HBOs VD Casey Bloys, som bekräftade att premiären för Game of Thrones-uppföljaren fortfarande planeras att hålla sig till det tidigare föreslagna datumet.

Filmer att se 2024

Här är filmerna för 2024 som kommer att locka alla filmälskare. Från gripande drama till spännande äventyr och storslagna blockbusters. Missa inte årets höjdpunkter!

Annons

Mean Girls

Mean girls

Mean Girls har premiär den 12 januari 2024. Det blir vår chans att återigen få möta karaktärerna Cady Heron, Gretchen Wieners, Karen Smith och Regina George. Markera datumet i kalendern för en biokväll fylld av skratt, dramatik och en återförening med Mean Girls-gänget!

Joker: Folie à Deux

Joker 2
The Mega Agency

Joker: Folie à Deux med ingen minder än Lady Gaga i huvudrollen har biopremiär den 4 oktober 2024. Även om det kan kännas som en lång väntan, blir vi inte helt lämnade i sticket. Produktionen startade i slutet av 2022, och vi fick oss en första glimt av Jokern i denna efterlängtade uppföljare. Spänningen stiger inför vad som komma skall när biograferna äntligen får besök av denna ikoniska karaktär igen.

Annons

Dune del 2

Dune del 2

Dune: Del 2 når biodukarna den 28 februari 2024, och med Zendaya, Austin Butler, Florence Pugh och självklart Timothée Chalamet i huvudrollerna är förväntningarna höga. Vi ser fram emot en episk fortsättning på sci-fi-sagan, där Timothée inte bara står i centrum utan också tar med oss på en oförglömlig resa genom öknen.

Wicked del 1

Wicked del 1

Wicked, den efterlängtade filmen, släpps den 27 november 2024 med stjärnor som Ariana Grande, Ethan Slater och Cynthia Erivo i ledande roller. I denna alternativa tolkning av klassiska filmer the Oz blir den verkliga hjältinnan felaktigt stämplad som den onskefulla häxan och visar sig vara en frihetskämpe som strider mot trollkarlen för sitt hemland. Med Grande och en unik twist på Oz-sagan blir Wicked en magisk filmupplevelse att se fram emot!

Annons

It ends with us

It ends with us

It Ends with Us är den kommande filmen baserad på Colleen Hoovers populära roman från 2016, med Blake Lively och Justin Baldoni i huvudrollerna. Berättelsen utforskar kärlekens olika dimensioner och förväntas leverera gripande känslor. USA-premiären är satt till den 9 februari 2024, och vi ser fram emot att få reda på den svenska premiärdatumen. En film som definitivt är värd att se fram emot 2024!

Tv-serier som blir framskjutna

Tyvärr har några av de mest efterlängtade tv-serierna blivit försenade till 2025 och 2026 på grund av Hollywood-strejken 2023. Vi behöver ha tålamod och hoppas att dessa projekt, när de äntligen når skärmarna, lever upp till eller till och med överträffar våra förväntningar.

  • Emily in Paris – säsong 4
  • Euphoria – säsong 3
  • Stranger things – säsong 5
  • The white lotus – säsong 3
  • The last of us – säsong 2
  • Foto: TT
Annons