Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Se nya bilderna från Emily in Paris säsong 4 (+ allt du måste veta!)

20 feb, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
emily in paris säsong 4
TT
Länge har vi väntat på Emily in Paris säsong 4. Nu har inspelningarna (äntligen!) dragit igång och ELLE har tagit reda på allt du behöver veta om fortsättningen på den färgsprakande succéserien.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stilresa: Lily CollinsBrand logo
Stilresa: Lily Collins

Emily in Paris tog världen med storm under pandemin (hörde vi eskapism?) och under tre säsonger har vi fått följa det färgsprakande dramat med Emily, Mindy, Gabriel, Camille och Alfie i centrum. Netflix-serien handlar om amerikanska Emily som tar sitt pick och pack och flyttar till Paris för ett åtråvärt jobb på en fransk pr-firma. Kärlek, glamour, äventyr, fashionabla looks i bländande miljöer med en charmig (om än något förskönad, enligt kritiker) tolkning av Paris är ledorden.

Och är du en av oss alla som plöjde säsong tre på mindre än ett par dagar när den släpptes i slutet av december 2022 är du säkerligen också nyfiken på när säsong 4 har premiär och vad den ska handla om. ELLE har djupdykt i allt som finns att veta om fortsättningen på Emilys parisiska äventyr.

emily in paris säsong 4
Färgstarka looks! En av de första bilderna från Emily in Paris säsong 4.TT

Vad handlar emily in paris säsong 4 om?

Säsong tre lämnade oss i ett totalt virrvarr av obesvarade frågor, som vi väntas följa upp i säsong fyra. Camille lämnade Gabriel vid altaret, vilket skulle kunna öppna för en reunion mellan Emily och Gabriel, men samtidigt fick vi också veta att Camille väntar Gabriels barn. Camille, som ju också inledde en relation med konstnären Sofia under säsong tre. Alfie fick kalla fötter när han insåg Emilys känslor för Gabriel, men kommer han försöka vinna hennes hjärta ändå?

Annons

Mindy och Benoîts splittring skapar ytterligare drama, samtidigt som möjligheterna i Eurovision Song Contest potentiellt skulle kunna förändra saker för dem. Även Sylvie stretar med sin något komplicerade relation – återföreningen med exmaken hotas av affärsrelaterade konflikter och ouppklarade problem från det förflutna.

emily in paris säsong 4 inspelning
Lily Collins och Lucas Bravo är tillbaka som Emily och Gabriel i säsong 4 av Emily in Paris.TT

Samtidigt som romantiken blomstrar och dramat intensifieras på det personliga planet, växer spänningarna även på arbetsplatsen. Konflikten mellan Emily och Julian, samt Lucs nya förhållande, bidrar till den redan laddade atmosfären på kontoret. Och kommer Gabriel till slut få sin Michelin-stjärna? Puh! Så med andra ord – det finns onekligen många trådar att knyta samman i säsong fyra av Emily in Paris.

Annons

Tidigare har Lily Collins i ett klipp bland annat hintat om att vi som tittare inte ska bli överraskade om den nya säsongen tar en avstickare till Italien. Så kanske är det dags att byta "bonjour" mot "buongiorno"?

När bekräftades säsong 4?

Det var huvudrollsinnehavaren Lily Collins själv som meddelade på Instagram att Emily in Paris får en fjärde säsong. I samband med premiären av säsong tre postade hon en bild med texten "Vaknade tidigt för att ge er VÄLDIGT spännande nyheter... @emilyinparis är tillbaka med säsong 3. Och vänta, säsong 4! Jag kan inte säga om Emily hade älskat eller hatat den här looken, men hon hade jublat oavsett. Älskar er alla innerligt, tack så mycket för det här otroliga stödet. Seriöst, jag kan inte vänta. Merci beaucoup!!..."

Annons

Ashley Park, som spelar Mindy, drabbades av sepsis i samband med halsfluss förra året, vilket också har försenat inspelningen. Hennes återhämtning fick gå före jobbet, men att döma av nysläppta bilder är hon äntligen på benen igen.

När spelas säsong 4 av Emily in Paris in?

Det har varit flera resor kring säsong fyra av Emily in Paris. Initialt menade teamet, med skaparen Darren Star i spetsen, att delar av den fjärde säsongen skulle spelas in tillsammans med säsong tre för att kunna släppa serien tidigare. Dock utbröt Hollywood-strejken, vilket försenade många produktioner inklusive vår parisiska favoritserie.

Annons

Först i slutet av januari 2024 bekräftade Lily Collins att inspelningarna på fransk mark faktiskt var igång, och i dagarna har det släppts bilder där bland andra Lily (Emily), Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel) och Camille Razat (Camille) syns till.

Gabriel och Camille i säsong 4 av Emily in Paris.
Emily i träningskläder i säsong 4 av Emily in Paris.

När har säsong 4 av Emily in Paris premiär på Netflix?

Tidigare säsonger av Emily in Paris har släppts i december, vilket frångicks i och med säsong fyra som fortfarande inte har kommit ut trots att den skulle lanserats 2023 om samma mönster följts. Ännu är inte datumet för premiären av säsong 4 bekräftat, men med tanke på hinder i produktionen och förseningar väntas fortsättningen på serien komma ut tidigast 2025.

Annons